Author Topic: State of Castlevania 2019  (Read 651 times)

Bengr Hausve

  • Dhuron
  • Posts: 82
State of Castlevania 2019
« on: September 05, 2019, 02:02 »
Millä mielillä olette vuonna 2019, Castlevanian puitteissa?  :facepalm:
No onhan tässä ollut vaikka Konamin digitaalinen CV kokoelma tänä vuonna.  :'(
Mitä ennustatte Castlevania franchisen tulevaisuudelle?

A-Yty

  • Global Moderator
  • Creature of Chaos
  • Posts: 2971
Re: State of Castlevania 2019
« Reply #1 on: September 08, 2019, 14:02 »
Konami ei ole ilmeisesti ryhdistäytynyt Metal Gearin tai Silent Hillin tasoisten rahasampojensakaan kanssa, niin vaikea olla optimistinen Castlevanian kanssa, joka on muutenkin aina ollut marginaalisempi.

Itse ajattelen, että jos uusia pelejä joskus vielä tulee, niin pitäisi omaksua jotenkin päivitetty visio. Mutta oppia samalla LoS:in virheistä. Pitäisi vakavasti kysyä, että onko rajoittuminen käsikonsoleihin ja 2D:hen elinehto.

Tätä varten tarvittaisiin joku vision johtaja, jolla olisi IGA:n tapaan kunnioitusta alkuperäismateriaalia kohtaan, mutta enemmän pätäkkää, panoksia ja ennen kaikkea liikkumavaraa kuin hänellä. IGA teki parhaansa, vaikka hänet oikeastaan lähinnä nakitettiin CV:n pariin. Siitä ei ole minusta epäilystä, etteikö hän olisi ollut kiinnostunut Castlevaniasta ja se on aika tärkeää.

Castlevanialla kun ei ole koskaan ollut henkilöitynyttä alkusysääjää, kuten vaikka Resident Evilillä, Metal Gearilla tai Mega Manilla. Manttelinperintä ja soihdun siirtäminen eteen päin on sitten sen mukaista.

En haluaisi enää mitään turisteja tyyliin Cox ja Alvarez tuottamaan ja ohjaamaan. En myöskään haluaisi egoistisia opportunisteja kuten Shankar ratsastamaan Castlevanian nimellä. Haluaisin vain jonkun, joka haluaa tehdä juuri Castlevanioita ja saisi siitä niin kohtuullisen korvauksen, että haluaisi edesauttaa sarjan jatkuvuutta.

Konami tuskin tekee tätä helpoksi tai mahdolliseksi.

Ennustan peleille joko pitkää horrosta tai pysyvää poissaoloa. Mobiilipelejä ja uusintaversioita tulee, mutta kokonaan uusia konsolijulkaisuja tuskin nähdään ainakaan pitkään aikaan. Mutta Castlevania itse voi kerätä uutta kiinnostusta. Esimerkiksi Netflix-sarja on kaikesta huolimatta edesauttanut sarjan näkyvyyttä.

Ananaz

  • Galamoth
  • Posts: 267
Re: State of Castlevania 2019
« Reply #2 on: September 14, 2019, 12:12 »
Kun kerran Contra ja Bomberman ovat saaneet tai saamassa uudet osansa tässä lähivuosien aikana, niin ei kai Castlevaniakaan täysin menetetty tapaus voi olla. Tosin olisin ehkä hivenen luottavaisempi jos olisi edes tiedossa, kuka tämä sarjan salaperäinen "nykyinen tuottaja" oikein on. Contralla sentään on yhä takanaan yksi sarjan pitkäaikaisista luotseista (Nobuya Nakazato.)
A memory false as summer snow