Linnavaanijat

Yleinen => GameCoffin => Topic started by: A-Yty on May 25, 2006, 23:11

Title: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on May 25, 2006, 23:11
Kertokaahan mitä pelejä odotitte menneisyydessä, jota odotatte nyt ja jonka kehittelyn julkaisua odotatte aivan erityisesti.

Olen odottanut Starcraft 2:n julkaisua jo kohta kuusi vuotta. En ollut erityisen innostunut kuullessani, että sitä ennen ilmestyisi ainakin WarCraft 3. Warcraft 2 kuuluu ehdottomasti arvostetuimpien pelien joukkoon omassa arvojärjestyksessäni, mutta StarCraft on yksinkertaisesti paras strategiapeli kenties koskaan, joten en vaivautunut seuraamaan WC3:n kehitystä siksikään, että se on enemmän rooli -kuin strategiapeli. Kyseessä on silti erittäin viihdyttävä kohde moninpelaukselle. WC3:n jälkeen keskitin huomioni Starcraft Ghostiin. Se ei suinkaan ollut sama kuin SC2, mutta odotin mielenkiinnolla pelin ilmestymistä, sillä tapahtumat sijoittuisivat SC:n jälkeen.

Kun huomasin, että SC:Ghostin julkaisua siirrettiin ainakin vuodella, minulle tuli heti mieleen Blizzardin aikaisempi projekti Wacraft Adventure, joka peruutettiin tuotannon viime metreillä. Tänään kun kävin vilkaisemassa Blizzardin kotisivuja, huomasin että SCG oli poistettu tekeillä olevien projektien listasta. En voi väittää yllättyneeni. Blizzard on kohta kymmenen vuotta rakennellut itselleen norsunluutorneja, jotka ovat kerta kerralta nousseet korkeammalle ja muuttuneet huojuvammaksi. On tietenkin hyvä, että yhtiö pitää rimansa korkealla ja pyrkii mitä ilmeisimmin julkaisemaan omasta mielestään täydellisyyteen hiottuja pelejä, mutta kun tällainen alkaa olla ennakoitavissa, se ei tiedä hyvää. StarCraftin julkaisusta on yhdeksän vuotta. StarCraft Ghostin kehittely julkistettiin 2002. Se peruutettiin neljän vuoden työn jälkeen. Ei tohdi edes ajatella kuinka kauan SC2:n ilmaantumiseen menee, jos vanhat merkit pitävät paikkansa. Blizzardin kannattaisi mielestäni muuttaa linjaansa, sillä niin hyvä peli ja tuote kuin onkin kyseessä, kuluttajien ja fanien kärsivällisyydelläkin on rajansa.

Metal Gear Solid 3:n tulosta kuulin verrattain myöhään, joka olikin varsin hyvä, sillä Eurooppa sai pelin tietenkin viimeisenä. Nähtyäni esikatselmia ja kuultuani pelin tarinasta päätin ostaa pelin heti julkaisun jälkeen ja se kannatti, sillä peli ei todellakaan pettänyt odotuksia. MGS4 on tällä hetkellä ainoa peli, joka minua PS3:ssa kiinnostaa.

Monkey Island on seikkailupeleistä sarjana ehdoton suosikkini. Jo Amiga-aikana ensimmäiset kaksi osaa sisälsivät nokkelia pähkinöitä, sutjakkaa huumoria ja muistettavaa musiikkia. Kolmas osa oli radikaali muutos kahteen sitä edeltäneeseen, mutta värikäs piirrostyyli ja mukaan tullut ääninäyttely tasapainotti pelin hienosti enkä siten pettynyt. Neljäs poisti tutuksi tulleen hiiriohjauksen ja kontollit siirtyivät näppäimistöön. Lisäksi peli oli kolmiulotteinen. Ongelmat olivat edelleen samankaltaisia, mutta sisälsivät mokia suunnittelussa, kuten turhauttava Monkey Kombat. MI4 ei ollut täydellinen pettymys sarjan kanssa kasvaneille, mutta sarjan heikoin lenkki toistaiseksi. Elättelen toivoa, että sarjalle saataisiin vielä ainakin yksi osa ja se olisi jonkinlainen "paluu juurille".

Haloa ja sen jatko-osaa ei välttämättä voi ylistää omaperäisydestään, mutta jokin niissä kiehtoo meikäläistä. Kolmas ja viimeinen osa on jo tuotannossa ja ilmestyy ensi vuonna.

Silent Hill 5 vaikuttaa vääjäämättömältä, vaikka sen kehittelyä ei vielä olekaan julkistettu. En viihtynyt nelososan ääressä puolta tuntia kauempaa, mutta kenties viides ylittää jopa mestarillisen toisen osan.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: venzetti on May 25, 2006, 23:11
En ole tainnut kovin kauheasti mitään peliä ikinä odotella, paitsi ehkä silloin kun julkaisu on ollut jo aivan lähellä. Esim. Headhunteria rupesin odottamaan kun näin trailerin. Olisinkohan ensimmäistä Shenmueta odotellut muutaman kuukauden...

Noh, Shenmue kolmosta odottelen vieläkin, mutta eihän se ikinä tule.

MI4 oli täydellinen pettymys. Huono peli. Yäk.

Blizzardin resurssit on varmaan aika paljon olleet kiinni World of Warcraftissa. Firma julkaisee vain varmoja hittejä, Adventure ja Ghost eivät ilmeisesti moisia olisi olleet.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Q on May 25, 2006, 23:11
Castlevanioita tulee aina odotettua vaihtelevalla kiinnostuksella. Sonic Adventure kiinnostutti erityisesti Dreamcastin julkaisun alla, sillä kyseessä oli ensimmäinen 3D-Sonic ja peli näytti luonnollisesti upealta. DC:lle odotin innoissani myös Shenmue II:ta, jonka julkaisu jopa peruutettiin Amerikassa mutta saatiin kuitenkin Eurooppaan. Tällä hetkellä odotuslistalla on ikuisuusprojektit Shenmue III ja Fallout 3 sekä toivottavasti kohtapuoliin julkaistavat Yakuza, Alan Wake ja MGS4.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: venzetti on May 25, 2006, 23:11
Niin joo, Shenmue II ja Fallout 3.

Shenmue kakkosta varmaan eniten odottanut. Sen julkaisustakin on kohta kulunut viisi vuotta.

Yakuzaa odotan vähän, vaikka en todennäköisesti sitä tule pelaamaan juuri lainkaan kun ei ole konsolia. Sonic Adventure on paras tasoloikkapeli ikinä.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Christophe on May 25, 2006, 23:11
Oikeastaan vain pakkomielteeksi liitukaudella muodostunut Up'n Down. Koitan nyt tuolla SMS:n foorumilla selvittää vihdoin, mitä ikinä tapahtui Sega SC:n kotikoneversiolle pelistä?

Myös toisaalla mainittu Rez 2 olisi NIIN odotettu. Retrohenkiset pelit ovat aina valopilkkuja yössä, joihin suuntaudun, kuten öinen perhonen hehkulamppuun, vaikka siivet aina välillä kärähtääkin.

Starcraft on niitä harvoja PC-pelejä, joista olen Severancen ja ekan Hitmanin ohella innostunut! Kerta kaikkiaan upea tunnelma. Jatkis olisi kyllä kiva. Sinkku-kampanja olisi kyllä se itseä kiinnostava osuus.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Elmina on May 26, 2006, 00:12
Odottelen lähinnä tuota uutta Castlevaniaa... Ei nyt taida tällä hetkellä muita kiinnostavia pelejä tulossa olla.

...Hmm, tai jos sittenkin.

Valkyrie Profile: Silmeria on tulossa USA:n markkinoille kai joskus kesän lopussa, en ole ihan varma. Wild ARMs 5 kiinnostaa suuresti kun sarjan fani olen, mutta siitä ei ole muuta kuin pari kuvaa sarjan virallisella sivulla tällä hetkellä. Taitaa mennä Tokyo Game Show:n puolelle (millonhan toi ny on, joskus syksyllä) ennenkuin siitä tulee mitään uutta materiaalia.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Andy on May 26, 2006, 09:09
Muinoin odotin vesi kielellä peliä The Legend of Zelda - Ocarina of Time. Ensin luin siitä lehdistä ennakkoa, sitten jo hieman esittelyäkin, keskeneräisiä kuvia, valmiimpia kuvia. Ja lopulta lopullinen suomenkielinen esittely. Pakkohan kyseinen peli oli hankkia, enkä sekuntiakaan päätöstäni katunut. Porukat ostivat pelin minulle upouutena siitä hyvästä, että opin soittamaan koskettimia nuoteista.

Eivätkä omenat ole kauaksi puusta pudonneet, sillä Twilight Princess on tällä hetkellä suurin odotuksen kohteeni. Alkuun otti pattiin, kun Nintendo koko ajan vain lykkäili sitä, mutta nyt alkaa tuntua siltä, että peliin todella panostettaisiin, ja siitä tosiaan tulisi kaikkien aikojen paras Zelda, ellei jopa kaikkien aikojen paras peli. Muuta odotettavaa tällä hetkellä: C&C3: Tiberium Wars, Zelda - Phantom Hourglass, Final Fantasy XII... onhan noita vaikka kuinka. Toivottavasti rassur riittävät.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Christophe on May 26, 2006, 22:10
Minäkin olen uutta Zeldaa vartonut. Näillä näkymin se tulee sekä Cubelle, että Wii:lle. Olin aivan saletti, että Cube jää ilman kakkos-Zeldaa, mutta saas nyt nähdä.

Keräilyn luonteeseen kuuluu, että tärkeintä on tahtominen ;). Vähintään "kun saa halvalla"-ilmiö pakottaa aina ostamaan kaikkea...
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Lumienkeli on May 26, 2006, 23:11
Odotan aina jotain peliä. En tosin osaa sanoa kuinka paljon... Mutta no sanotaan nyt että pahimmat himot on Phoenix Wrightin jatko-osaan, seuraavaan Castlevaniaan ja Wiihin. Joskus pienempänä oli kyllä kovaa odottelua että sai esim. Final Fantasy IX:n vihdoin ^^ Nykyään kuukaudet vierivät niin nopeasti, ennenwanhaan tuntui joulukuu ikuisen pitkältä kun piti 24 päivää odotella jouluaattoa.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Kermakastikeritari on May 27, 2006, 13:01
Itse odotan tällä hetkellä lähinnä niitä kahta tulevaa Zeldaa (Twilight Princessiä ja Phantom Hourglassiä), Portrait of Ruinia, ja toivon, että Japanissa julkaistu Mother 3 (Earthbound 2?) käännettäisiin englanniksi ja julkaistaisiin Amerikassa. Epäilen kyllä vahvasti, ettei tuo Mother 3 saa Amerikan julkaisuaan. :(
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Lumienkeli on May 27, 2006, 13:01
Minäkin toivon todella kovasti Mother 3:a ja toivoa on sillä jokin Nintendolehti ilmoitti että enkkukäännös olisi tekeillä :) Pitää odotella vielä Nintendon virallista sanomaa tästä, mutta Nintendo tietää kyllä että Earthboundilla on paljon faneja jotka odottavat vesi kielellä tätä...
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: venzetti on May 27, 2006, 19:07
ainakin fanikäännös tulee tohon äiti kolmoseen

oisko 15 % käännetty tähän mennes
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Maria on August 08, 2006, 21:09
Niin muuten, tänä syksynä tulis... Final Fantasy III DS:lle, ja Final Fantasy XII, ja Valkyrie Profile Silmerian Elmina tuolla jo mainitsikin. Sitten olis FFV Advance ja ei nyt unohdeta mainita Portrait of Ruinia. Onneksi nuo Final Fantasyt ei varmaan lopu kaupasta ihan heti.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Kultamuna Classic on August 09, 2006, 07:07
Odotin aikoinaan FFVIII:tä kuin kuuta nousevaa, sillä FFVII imi minut takaisin videopelien maailmaan muutaman vuoden lamakaudesta. Kun FFVIII tuli postiini (olin ennakkotilannut sen), niin soitin yliopistolle ja sanoin pitäväni viikon loman. :mrgreen:

AoS:ia, DoS:ia, MGS3:sta, RE:4sta & CoDia olen viimeksi odotellut jonkin verran, mutta silloisen ehkä rahapulan takia.
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on October 09, 2006, 02:02
http://pc.ign.com/articles/727/727892p1.html (http://pc.ign.com/articles/727/727892p1.html)

Kolmea teosta lupailevat. Sen verran monta kertaa olen pettynyt Blizzardin salamyhkäisiin projekteihin joille kasvaa mediaspekuloinnissa siivet etten ihan satanolla odota noiden kolmen joukossa olevan StarCraft 2:n. Mutta jos niin on, menen ostamaan sen heti julkaisupäivänä.  8)
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Lumienkeli on October 09, 2006, 03:03
Mjoo olisihan se jo aikakin :)
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: -Zero- on May 16, 2007, 22:10
Odottelen tässä uuden DS Cassun leipomista, saan odottaa pitkään ennenku tulee uunista..... Ruskistuu jo kivasti.
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on May 19, 2007, 13:01
TÄMÄ ON LÄHES EPÄTODELLISTA:

http://www.starcraft2.com/ (http://www.starcraft2.com/)

Herranjumala.  :):

http://smg.photobucket.com/albums/v319/ ... craft2.jpg (http://smg.photobucket.com/albums/v319/a-yty/Pelit/?action=view&current=starcraft2.jpg)
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Lumienkeli on May 19, 2007, 15:03
Kyllä 8)
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Elmina on November 30, 2007, 22:10
Hahaa, Wild Arms XF:stä tulee ainakin ameriikan julkaisu. Pelisarjan ja yleensä strategiapelien fanina odottelen innolla.

Mikäs tässä odotellessä, kun tuli se PSP:kin hankittua kuukausi takaperin.  8)
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Castlebat on July 20, 2008, 10:10
Fallout 3:sta odottelen. Sen sivut näyttää olevan hyvät. Uusi grafiikka ja systeemit, unohtamatta dogia. =)
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: venzetti on July 20, 2008, 12:12
Quote from: "Castlebat"
Fallout 3:sta odottelen. Sen sivut näyttää olevan hyvät. Uusi grafiikka ja systeemit, unohtamatta dogia. =)

Odottelen myös ja varmasti ostan, vaikka se tuskin onkaan niin hyvä kuin voisi olla. Toinen odottamisen arvoinen on Fable 2. Myös uusi Sonic näyttää pitkästä aikaa aika hienolta.
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: ParasiteX on July 20, 2008, 13:01
Diablo 3.
Ainoa peli, jonka vuoksi mahdollinen no-lifetys tulee olemaan ymmärrettävää. :[
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Q on July 21, 2008, 01:01
Syksyksi táytynee hommata uusi kone jo mainitun Fallout kolmosen vuoksi. Myős Red Alert 3 on pakkohankinta jo uuden Hell March -váánnőn ansiosta. 8)
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Christophe on July 21, 2008, 19:07
Uusin Soul Calibur pitää boxille hankkia, samaten Final Fantasy, kunhan se nyt ilmestyy.
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Saeba on August 03, 2008, 14:02
Aika harvoin enää nykyään mitään pelejä odottelee niin suurella innolla, uutta Castlevaniaa DS:lle tulee kyllä yleensä odotettua ja luettua samalla Dungeonin foorumin päättömiä keskusteluita  :lol:

Mitä muistan niin aikanaan tuli odotettua suurella innolla Alone in the Dark 4:ää, sekin oli kyllä sitten lievä pettymys, itse kun odotin siitä Ressantappajaa mutta liian moni asia oli pielessä ja koska tahansa tartun mieluummin Ressoihin kuin tuohon. Loppu viimein se oli kuitenkin ihan ok, mutta ei paljon sen enempää. Kartano oli ihan hienon näköinen.

No tällä hetkellä kyllä odottelen mielenkiinnolla muutamia eri pelejä. Quantic Dreamin (Fahrenheitin ja Omikronin tekijät) seuraavaa peliä Heavy Rain odotan suurella mielenkiinnolla, ja on yksi suurimpia syitä miksi tulen PS3:n ostamaan. Fahrenheitista tykkäsin, ja jos elokuvamaista ilmaisua kehitetty vielä eteenpäin niin lupa odottaa jotain hyvää. Remedyn Alan Wake on niitä harvoja PC-pelejä, joita tässä myös odottelen ihan kohtuu mielenkiinnolla. Uuden Sonicin traileri taas sai sisäisen lapsen hyppimään innosta. Kyllä näytti vaan niin pirun hienolta kun Sonic juoksee tuhatta ja sataa upeiden taustojen päällä. Tästä Sonicissa on kyse!

Niin ja sitten tietysti on se Jane Jensenin Gray Matter. Gabriel Knight-pelien äiti osaa tehdä hyviä seikkailupelejä, joissa on loistavat tarinat. Hetki sitten pelasinkin sarjan ykkösosan, kun vihdoin sain sen XP:llä toimimaan. No, dosboxiahan se vaati mutta kumminkin. Gray Matter on aika lailla pakkopelattavaa joka tapauksessa.
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: venzetti on August 03, 2008, 16:04
Quote from: "Saeba"
joita tässä myös odottelen ihan kohtuu mielenkiinnolla. Uuden Sonicin traileri taas sai sisäisen lapsen hyppimään innosta. Kyllä näytti vaan niin pirun hienolta kun Sonic juoksee tuhatta ja sataa upeiden taustojen päällä. Tästä Sonicissa on kyse!

Taisit missata sen trailerin toisen puoliskan, tai katsoit vähän vanhemman trailerin.
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Saeba on August 03, 2008, 20:08
Quote from: "venzetti"
Quote from: "Saeba"
joita tässä myös odottelen ihan kohtuu mielenkiinnolla. Uuden Sonicin traileri taas sai sisäisen lapsen hyppimään innosta. Kyllä näytti vaan niin pirun hienolta kun Sonic juoksee tuhatta ja sataa upeiden taustojen päällä. Tästä Sonicissa on kyse!

Taisit missata sen trailerin toisen puoliskan, tai katsoit vähän vanhemman trailerin.

No se oli joku Europe Trailer tai jokin vastaava, jonka olen nähnyt Gametrailers.comissa. Ainakin sen perusteella mentiin tuhatta ja sataa.
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: venzetti on August 03, 2008, 20:08
Quote from: "Saeba"
Quote from: "venzetti"
Quote from: "Saeba"
joita tässä myös odottelen ihan kohtuu mielenkiinnolla. Uuden Sonicin traileri taas sai sisäisen lapsen hyppimään innosta. Kyllä näytti vaan niin pirun hienolta kun Sonic juoksee tuhatta ja sataa upeiden taustojen päällä. Tästä Sonicissa on kyse!

Taisit missata sen trailerin toisen puoliskan, tai katsoit vähän vanhemman trailerin.

No se oli joku Europe Trailer tai jokin vastaava, jonka olen nähnyt Gametrailers.comissa. Ainakin sen perusteella mentiin tuhatta ja sataa.

Aivan, eli tuo vähän vanhempi traileri.

Hyvältä ne normaalit pätkät, joissa Sonic juoksee, näyttää. Ainakaan ei vielä ole mitään uusia hahmoja varsinaisesti julkistettu. En nyt väitä ettei tästä välttämättä voisi hyvää peliä tullakin, kun kerran tiimikin on jälleen vaihtunut. Mielessä kyllä kalvaa aika paljon nämä Segan aikaisemmat saavutukset Sonic-sarjan suhteen. Nyt kuitenkin tuo Were-Sonic jo ajatuksena on sen verran kummallisen kuuloinen, että tuskinpa se mitenkään kamalan hulvaton on pelissäkään. Ainakaan nuo Were-Sonic -pelipätkät eivät mitään suuria ilonkiljahduksia aiheuttaneet. Lähinnä jotain pseudo-Knuckles touhua, mutta tyhmemmän näköistä. ;)
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Saeba on August 03, 2008, 23:11
No niin, nyt katselin tuosta Sonicista sen E3-trailerin. Ja totta, tuo weresonic-hommeli vaikuttaa jotenkin vähän tarpeettomalta ja jopa kuivalta sen jälkeen kun on nähnyt noita vauhtiosuuksia. Toivottavasti weresonicilla pelaaminen ei kuitenkaan niin keskeiseksi nouse. Kaipa tässä ovat pelintekijät vaan suuressa viisaudessaan ajatelleet, että jos vain koko aika juostais niin se olis pelaajien mielestä liian hauskaa. Ei makeaa mahan täydeltä  :lol:
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Elmina on March 01, 2009, 21:09
Moni kaveri vissiin odottaa RE5:sta; itseä kiinnostais ennemmän jos olis joku konsoli jolla pelata sitä...

Mutta Valkyrie Profile: Covenant of the Plume (DS:lle) olis tulossa... ...mitä, oikein juuroppaankin GameFAQsin mukaan, tän kuun puolessa välissä.
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: Pallokala on March 02, 2009, 16:04
King of Fighters XII ja Treasuren seuraava shmuppi taitaa olla ne odotetuimmat (Shenmue 3 menee kyl noitten ohi mutta peli taitaa jäädä haaveeksi). Sitten myös tuleva Castlevania tehokonsoleille, Dark Athena ja Resident Evil 5.

Tekisi mieli hankkia DS kun sille on tulossa/tullut paljon kiinnostavia pelejä. Esim. Phantasy Star Zero ja Dragon Quest IX.
Title: Vs: Odotetut pelit
Post by: venzetti on April 14, 2009, 13:01
Quote from: "Pallokala"
Phantasy Star Zero.

Tämä kiinnostaa, mutta vain jos nettipeli saadaan hyvin toimivaksi myös Euroopassa. Eipä ihan vielä viitsi DS:ää siltii hommata, kun tuo ilmestyy vasta loppuvuonna. Niin se Shenmue III. :hmm:
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Venetkoski on June 12, 2009, 19:07
En odota muita juuri kun tulevia Guitar Heroja :P. Pelaaminen jääny enimmäkseen Guitar Heron pelaamiseen, siinä sivussa Cassuja ja Final Fantasyita tullu pelattua..
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Castlebat on June 20, 2009, 22:10
Mie oottelen Fallout Onlinea, joka on tuskin tuon niminen. Ei tule varmaan toimimaan vanhalla koneella.. Interplayn foorumilla on juttua siitä. Jotkut onnettomat yrittää saada tietoa irti, muttei Interplay ei sano paljon mitään. :nerd:
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Q on July 14, 2009, 10:10
Deus Ex 3, Alan Wake, Fallout: New Vegas. Siinä kolme kovaa ensi vuoden odotuslistalla. Julkistettiinpa nyt myös C&C 4, joka toivottavasti tekee kuten lupailee eli päättää Tiberium-saagan. Ai niin, joku Castlevaniakin on tulossa. :hehe:
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on November 28, 2009, 20:08
Bioshock 2 on ruvennut odotuttamaan erittäin paljon. Olin tavallaan onnekas pelatessani ekaa Shockia vasta lähikuukausina, jolloin kakkososaa ei tarvitse odotella niin helvetin pitkään (olettaen että pelille ei tehdä blizzardeja).
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Makkara Olio on February 26, 2010, 23:11
Oma odotuslista vielä melko suppea tälle vuodelle: Fallout: New Vegas, joka ilmestynee vasta vuoden loppupuolella (jos silloinkaan), sekä läntisestä naapuristamme tuleva Amnesia: The Dark Descent, joka lienee melko tuntematon suurelle yleisölle, kyseessähän siis on first-person kauhu-peli PC:lle. Tekijöiden aiemmat pelit eli Penumbra-pelisarja ovat vallan mainioita kauhupelejä ja jos tunnelma on läheskään yhtä hyvä tuossa Amnesiassa, on tiedossa Silent Hillejä vastaavaa kauhua elokuussa  :)
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Ananaz on February 27, 2010, 10:10
Itsellä taas tuo odotettujen pelien lista on tänä vuonna pitkä kuin nälkävuosi. Tulossa on uutta Castlevaniaa, Kingdom Heartsia, Metal Gearia, Dragon Questia (kaksin kappalein), FFGaidenia, Mafiaa, Alpha Protocollaa ja vaikka mitä. Tuossakin oli lähinnä vain kesään mennessä tulevia julkaisuja, ties mitä muuta loppuvuodeksi on sitten vielä tulossa. Ihan sairasta.  :|

Tämän hetken odotetuin julkaisu on tosin reilun kuukauden päästä julkaistava Sega/tri-Ace-ropetus Resonance of Fate, joka vakuutti ainakin demon perusteella täysin. Omaperäisin rope aikoihin ja vielä samalta tiimiltä joka vastasi Valkyrie Profile 2:sta, luulisi olevan parempi kuin tri-Acen pari edellistä tekelettä.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: VTS on May 18, 2010, 18:06
Mass Effect Kolmosta odottelen kuin kuuta nousevaa.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on June 05, 2010, 20:08
Quote from: "A-Yty"
Olen odottanut Starcraft 2:n julkaisua jo kohta kuusi vuotta.

Pistin ennakkotilaukseen. Saa nähdä paljonko lopullinen tuote eroaa jo nähdystä. Esimerkiksi Zergin ääninäyttely on mielestäni möhlitty aika pahasti. Yksiköt kuulostavat enemmän joltain mereneläviltä pulputuksineen ja pörskähtelyineen. Missä kiljunnat ja karjunnat? Kerriganin ääninäyttelijän vaihtuminenkin on valitettavaa, sillä uusi typykkä ei tunnu kykenevän täyttämään saappaita läheskään yhtä hyvin kuin Zeratulin alkuperäisen edesmenneen näyttelijän korvaaja. Zergin musiikki on kyllä mielestäni onnistuneinta kakkosessa kun vertaa Terraniin ja Protossiin.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: VTS on September 08, 2010, 20:08
Dragon Age Kakkosta kuin auringon nousua.. :P
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Rod on September 09, 2010, 14:02
Quote from: "VTS"
Dragon Age Kakkosta kuin auringon nousua.. :P
Sama, pitäis vaan saada Awakening eka survottua  läpi. :whip:
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Andy on September 09, 2010, 21:09
Tällä hetkellä kovimman odotuksen alla on Conduit 2. Skyward Sword luultavasti nostaa osakkeitaan lisäinfon ja julkaisupäivän myötä.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Pallokala on September 13, 2010, 11:11
Fast Striker Dreamcastille. Saisi tukirahat tulla jo kelalta että kerkeisi tilaamaan Limited Editionin ennen kuin loppuu. Sitten vielä Virtua Fighter 5 Final Shodownin ja KOFXIII:n konsoliversiot.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Elmina on March 27, 2011, 02:02
2nd Super Robot Wars Z tulee ensi kuun 14:s.

...Ei tosin tietoa viitsitäänkö ihan heti ostaa, mutta olishan tuo kiva saada. Vaikka ei sitä tarinaa jne. lukea oikein voikaan...  ::) Ei ole tuo japanin taito ihan niin hyvä.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on May 15, 2011, 16:04
Rez-faneille tiedoksi:

http://en.wikipedia.org/wiki/Child_of_eden (http://en.wikipedia.org/wiki/Child_of_eden)

http://child-of-eden.us.ubi.com/ (http://child-of-eden.us.ubi.com/)

Oikeaa käyttöä Kinectille tai Movelle, sillä olen päivitellyt jo jonkin aikaa että Reziin jos johonkin tuo liiketunnistus sopii  8)
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on October 23, 2011, 15:03
http://www.youtube.com/watch?v=PM0RdZDXIQI (http://www.youtube.com/watch?v=PM0RdZDXIQI)

Olis tietty kiva saada jo tarkka julkaisupäivämäärä, mutta Blizzard on Blizzard,
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on March 15, 2013, 16:04
Ennakkotilasin Heart of the Swarmin jokin aika sitten, mutta se oli loppunut zavvin varastosta. Kun tuo on vain automaattinen, geneerinen pahoitteluviesti, en voi tietää varmuudella ovatko kappaleet pysyvästi loppu vai onko tulossa lisää. Osaisiko joku sanoa miten asian laita on (eli onko joku ollut vastaavassa tilanteessa)?

Quote
We're sorry that your order for the product(s) below has not yet been sent.

    Starcraft II Heart of the Swarm (Collector's Edition)


We're sorry this has happened. We're continuously looking for ways to improve the service we offer to you and we really hope you'll give us a chance to do better next time.

We're still following this up with our suppliers and we'll keep you updated on the status of your order.

You can check the status of your order by clicking on order tracking in your account pages.

Thanks for your patience, if you have any further questions please contact our customer services colleagues and they'll be happy to help.

Many Thanks,

zavvi Team

Laitoin toki jo viestiä tuon kautta, mutta pitää mahdollisimman nopeasti tietää pitääkö tilata jostain muualta. Sitten kun nuo ebayhin jne. päätyvät, niin hinta nousee naurettavaksi.

Title: Re: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on March 15, 2013, 18:06
Quote
Thank you for getting in touch to ask about the estimated dispatch of Starcraft II: Heart of the Swarm.

I am really sorry that this has not yet been dispatched. Starcraft II: Heart of the Swarm is on special order for you with our supplier but at this time they are unable to give me a date for when they will have it back in stock. In the meantime our buyers are trying to obtain this for you from other suppliers.

You can check the status of your order at any time by logging into your account and following the prompts. Once your order has been sent you will receive an e-mail to tell you it is on its way.

If there is anything else that we can do, then please do not hesitate to get in touch and a member of our team will be happy to help.

Käsitän tämän niin että lisää on luvattu tulevan..? Tuokin kyllä näyttää automaattiselta viestiltä, vaikka siihen oli "Nathan" oikeasti vastannutkin.

Odotetusta pelistä taisi tulla juuri..ihan oikeasti odotettava (http://img3.joyreactor.com/pics/comment/comics-pablo-stanley-horatio-caine-steve-buscemi-299573.gif)
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Q on March 15, 2013, 21:09
Isomman kaupan ollessa kyseessä ei mikään ihme, jos asiakaspalvelussa on automaattisia templateja vastaavien tapausten varalle. Mitä nyt tuosta päättelin, niin täyttä varmuutta ei ole, että peliä löytyisi toimittajilta. Toivottavasti ilmoittavat, vaikkei löytyisikään.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on March 18, 2013, 17:05
Näköjään niitä sitten tuli lisää kun tilauksen statuksessa lukee "Despatched" ja viesti oli tullut sähköpostiin. Sitten toivotaan, että tämänkokoinen ja -arvoinen lähetys on pakattu ja merkitty niin, että tulee perille siinä kunnossa kuin on lähetettykin  :ninja:
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: Andy on March 23, 2013, 21:09
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6N0PzqF9gWY (http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=6N0PzqF9gWY)

Ostoslistalle ->
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on March 25, 2013, 15:03
No niin, HoS on läpi. Juonijutut piilossa, siellä pikaisesti ajatuksia.

Tarina on menossa enemmän tieteisfantasiaksi kuin tieteisfiktioksi. Blizzardilla on taito luoda fanisuosikkeja hahmoihin, vaikkapa Raynor SC:n tapauksessa ja eeppistä tunnelmaa. Aika lailla juuri ne pitivät minut kiinnostuneena sinä noin 12 vuoden aikana, jotka kuluivat Brood Warin julkaisun ja tämän uuden trilogian ilmoittamisen välillä. Mutta heiltä puuttuu taito todella pitää tarina kasassa. Jos pitäisi hakea joku verrokki käsikirjoittajana, Hideo Kojima on sellainen. Kojima ja Blizzard taitavat hypemasiinan ja pelaajan voimaannuttamisnyörien vetämisen virtuoosimaisesti, mutta koskaan kumpikaan koskaan pystyy pitämään langat käsissään kerronnallisesti tyydyttävällä tavalla.

Eikä SC:n pitäisi olla edes kovin haasteellinen jatkumo onnistunutta kerrontaa varten; hahmoja on paljon ja esitetty mytologia riittäisi hyvin ammennettavaksi ilman mitään superjumalia, kuten tässä tapauksessa pahis-xel'naga on, joten tarinoita riittää kerrottavaksi. Lisäksi taustatarina on myös hyvin paljon oheismateriaalin, kuten kirjojen, varassa. Tarina muuttuu Blizzardin käsissä ennen pitkää liian alisteiseksi uuden pelin kehittämiseksi; tässäkin tapauksessa Kerrigan muutettiin aika nopeasti takaisin zergiksi, joka on kerronnallisesti laiskaa. Mielestäni riittää jo uudeksi pureskeltavaksi kaikki ne yksiköt ja ominaisuudet joita uusi teknologia mahdollistaa ilman että hosutaan niin suurpiirteisesti tarinassa, joka alkaa olla enemmän Warcraft kuin Starcraft. Homma toistaa Warcraftia ja siinä mielessä ympyrä on sulkeutumassa.

En ole siis tarinasta kovin innoissani, mutta yksinpeluukampanjan pelattavuus oli melko nautinnollista.
Title: Re: Odotetut pelit
Post by: A-Yty on August 06, 2015, 15:03
https://www.youtube.com/watch?v=9AHIdQbs_mU

Toivon mukaan enemmän tekemistä kuin kakkososassa, joka oli kyllä muuten erittäin jees. Tuossa trailerissa toki vähän häiritsi, että siinä ei ollut oikein mitään mafiaan viittaavaa.