Sivusto uusiutui

Samalla kun muutettiin palveluntarjoajaa, päätin pistää sivut kokonaan uusiksi. Kaikkia nykyinen ulkoasu ei varmasti miellytä, mutta sille ei voi mitään. Tämä ulkoasu ei mitä ilmeisimmin tule enää koskaan muuttumaan. Ehkä muutamia kosmeettisia parannuksia ajan myötä voi tapahtua. Muutamia osioita olen joutunut karsimaan niiden hyödyttömyyden takia. Tilalle on tullut uusia osioita, jotka toivottavasti kiinnostavat enemmän. Mainittakoon esim. multimedia-osio. Vanhoja osioita ja tekstejä on myös paranneltu entisestään. Trivia ja Galleria ovat toistaiseksi tyhjiä, mutta ihan tässä lähiaikoina nekin saavat täytettä. Kreivi Krapula on tehnyt erinomaisen oppaan Harmony of Dissonancen loppuvastuksista. Kannattaa lukea, jos peli on antanut turhan kovan vastuksen.


×

Hae sivustolta