Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisimmät kommentit

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,61)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Uusi Castlevania luvassa PS3:lle

IGN.com uutisoi Konamin lupaavan Castlevanian jatkuvan myös uuden sukupolven pelikonsoleilla, ainakin Sonyn tulevalla laitteella. Koji Igarashi paljasti yhtiön kehittelevän sarjalle jatkoa Sonyn ensi vuonna julkaistavalle Playstation 3-pelikonsolille.
Uutisen mukaan sarja tulee jatkumaan viime osien viitoittamalla tiellä, joissa kannettavat pelilaitteet kertovat ajasta Draculan jälkeen siinä missä pelikonsolit jatkavat tapahtumissa ennen Draculan tuhoa.
Igarashi kertoo haastattelussa myös haluavansa juhlistaa Castlevanian tulevaa 20-vuotisjuhlaa tavalla, joka ei liity peleihin.
Uutinen on luettavissa kokonaisuudessaan täällä.

26.9.2005
Kirjoittanut


© 2003-2020 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS