Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisimmät kommentit

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,59)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Haunted Castle Playstation 2:lle

Muun muassa Insert Credit-sivuston mukaan kaksi Konamin pelihallikoneena aikaisemmin ilmestynyttä peliä julkaistaan PS2:lle. Konami on antanut valtuudet Hamsterille uudelleenjulkaista Contra sekä Haunted Castle monien muiden pelihallisuosikkien ohessa. Alkuperäisessä muodossaan ehdottomasti vaikeimmin saatavissa oleva Castlevania päästään siis vihdoin kokemaan kotikonsoleilla. Ainakin Japanin julkaisu tulee sisältämään lisämateriaalia, kuten pelin OST:in. On vielä epävarmaa julkaistaanko peli Japanin ulkopuolella, mutta mikäli vanhat merkit pitävät paikkansa, Euroopan ja Amerikan versiosta ainakin lisämateriaali todennäköisesti jää pois. Japanissa julkaisupäivämäärä on Famitsun mukaan 25.5.2006.

3.3.2006
Kirjoittanut


Kirjoita kommentti

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS