Castlevania: Portrait of Ruin NDS:lle

Huhut uudesta Nintendo DS:lle julkaistavasta Castlevaniasta nimeltä Portrait of Ruin pitivät paikkansa. Amerikkalainen Nintendo Power -lehti käsittelee peliä yksinoikeudella uusimmassa numerossaan.

Portrait of Ruin sijoittuu toisen maailmansodan aikoihin, jolloin maailmantilanne oli kaoottinen ja tuhannet sielut vaelsivat ympäri Eurooppaa pelastusta etsien. Harhaanjohdettuina monet alkoivat jälleenrakentaa Draculan linnaa pahojen Vampyyrisisarusten johdolla, jotka täten pääsisivät toteuttamaan katalia suunnitelmiaan. Näitä aikeita estämään lähtevät vampyyrinmetsästäjä Jonathan Morris sekä maagikko Charlotte Orlean.

Portrait of Ruin on Dawn of Sorrow’n tapaan kaksiulotteinen peli. Tällä kertaa pelaaja astuu kahden erilaisen hahmon saappaisiin: vampyyrinmetsästäjä Jonathan Morris hyödyntää perinteistä ruoskaa, kun naispuolinen Charlotte Orlean omaa maagisia kykyjä vihulaisia vastaan. Molemmilla hahmoilla on myös käytössään Summon-järjestelmä, jonka avulla he pystyvät kehittämään erilaisia demoneita vihollisia vastaan. Hahmoja voi vaihtaa reaaliaikaisesti kesken pelin kuten Dracula’s Cursessa aikanaan.

Castlevania: Portrait of Ruin julkaistaan tämän vuoden marraskuussa kautta maailman.


×

Hae sivustolta