Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisimmät kommentit

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,59)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Castlevania-näköishahmoja myyntiin

Figures.comin mukaan NECA julkaisee ainakin neljä Castlevania-aiheista pienoisfiguuria. Ensimmäisen kokoelman ikuistetut ovat Simon, Alucard, Succubus ja itse Dracula. Hahmot ilmestyvät kauppoihin näillä näkymin ensi lokakuussa. NECA on julkaissut videopeliaiheisia keräilyhahmoja aikaisemminkin ja pitävät uutisen mukaan Castlevaniasta yhtä paljon kuin asianharrastajat itsekin, joten lienee syytä odottaa tuotteista tulevan hieno lisä pelikokoelman viereen.

Hahmojen ulkonäöstä ei vielä tiedetä tarkkoja yksityiskohtia muuten kuin että Simonista on mallinettu alkuperäisen Castlevanian mukainen versio ja että kunkin mukana tulee hahmolle ominaista välineistöä, kuten veitsiä, miekkoja ja tietenkin ruoskia.

12.2.2007
Kirjoittanut


Yksi kommentti

  1. Q Qualtagh sanoo:
    San Diegossa oleskeleville on luvassa harvinaista herkkua: http://www.necaonline.com/article/detail/123.

Kirjoita kommentti

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS