Castlevania: Lords of Shadow

Eilisessä Konamin E3-tiedotustilaisuudessa tarjottiin ilouutisia kaikille Castlevania-faneille, kun tämän sukupolven tehokonsoleille julkistettiin uusi Castlevania nimeltä Lords of Shadow. Kyseessä on sama projekti, jota vuosi sitten markkinoitiin ilman Castlevania-lisänimeä. Peliä kehittää espanjalainen Mercury Steam tuottaja Dave Coxin johdolla. Firman aikaisempia tuotoksia ovat Clive Barker’s Jericho sekä American McGee presents: Scrapland. Mercury Steamin lisäksi taustalla avustaa maineikas Kojima Productions. Pelin kerrotaan tulevan markkinoille ensi vuoden puolella. Sen tarkempaa tietoa julkaisuajankohdasta ei vielä ole.

Lords of Shadowin taustatarinan keskiössä on Valon veljeskunta -nimiseen järjestöön kuuluva Gabriel, joka menetti rakastettunsa brutaalisti pimeiden voimien vaikutuksesta. Peli sijoittuu todennäköisesti erilliselle aikajanalleen sarjan aiemmista nimikkeistä poiketen. Putkijuoksu jää historiaan, kun ruoskaa saa heilutella vapaassa pelimaailmassa. Ääninäyttelystä vastaavat mm. Patrick Stewart, Robert Carlyle sekä Natascha McElhone. Pelimekaniikan ja grafiikan tason voi jokainen päätellä alla olevasta trailerista ja kuvista. Linnavaanijat seuraa pelin kehitystä tarkkaavaisesti.

Katso pelin HD-traileri!

LoS LoS LoS


×

Hae sivustolta