Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisimmät kommentit

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,59)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Castlevania: Harmony of Despair

Koji Igarashi tiimeineen on puuhastellut jälleen kaksiulotteisen Castlevanian parissa. Harmony of Despair julkaistaan Xbox Live Arcade -palvelussa kesän aikana.

Luvassa on hektistä toimintaa: pelissä on yhteensä kuusi tasoa, joista jokaisen läpipelaamiseen annetaan kymmenen minuuttia aikaa. Tavoitteena on löytää ja päihittää tason lopussa väijyvä loppuvastus. Pelaajia voi olla ruudulla samanaikaisesti yhdestä kuuteen, joskin hahmovaihtoehtoja on aluksi ainoastaan viisi: Alucard, Shanoa, Jonathan, Charlotte ja Soma Cruz. Tasot ovat haastavia, mutta pelikokemuksen karttuessa pelaaja saa haltuunsa uusia aseita ja hahmoja.

Harmony of Despairin pitäisi olla eurooppalaisten saatavilla aikavälillä 21.7.-18.8.

24.6.2010
Kirjoittanut


2 kommenttia

  1. Sami sanoo:
    Miksi tästä ei ole omaa sivua. Olisi hyvä jos saisitte osion sivuillenne, josta sitten voisi hakea pelikavereita. Ostin PSN-version ja on aika hiljasta.

Kirjoita kommentti

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS