Lords of Shadow lokakuussa Eurooppaan!

Konami kertoi viimein seuraavan konsolivanian julkaisupäivän tämän vuoden Gamescom -pelimessuilla. Peli tullaan näkemään kauppojen hyllyillä lokakuun 7. päivänä. Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle tulevan perusversion lisäksi pelistä julkaistaan myös erikoisversio. Pohjois-Amerikan versiossa pelin lisäksi paketista löytyy 30-40 sivuinen taidekirja ja soundtrack. Hintaa ko. paketille tulee noin 80 dollaria. Euroopan versio sisältää edellä mainittujen lisukkeiden lisäksi myös mystisen God -naamion. Tämän version hinta ja kuvat julkaistaan myöhemmin.

Lisäksi tuottaja Dave Cox paljasti Konamin tilaisuudessa peliin tulevan pian julkaisun jälkeen kaksi isoa DLC-pakettia, jotka tuovat peliin uusia kenttiä, vihollisia ja muuta sisältöä.

Katso uusi GC10 Prophecy-traileri.


×

Hae sivustolta