Castlevania: Lords of Shadow on julkaistu!

Castlevania: Lords of Shadow on viimeinen nähnyt kuutamon kajastuksen. LoS on ensimmäinen ns. tehokonsoleille julkaistu Castlevania-peli, jonka kehittäjänä on toiminut poikkeuksellisesti Eurooppalainen MercurySteam Kojima Pron avustuksella. Peli on saanut mediassa myönteisen vastaanoton hyvillä arvosanoilla. Peliä on kehuttu mm. hyvästä grafiikasta ja musiikeista. Pyyhkeitä on lähinnä tullut staattisesta kamerasta sekä framerate-ongelmista, jotka toivottavasti saadaan hiottua pois päivityksillä.

Playstation 3:lle ja Xbox 360:lle julkastu Castlevania Lords of Shadow ei tule markkinoille pelkästään peruspakkauksessa, vaan myös erikoisversiona. Pelin mukana pakettiin kuuluu myös soundtrack ja God-naamio (kts. kuva). Harmittavasti tämä versio julkaistaan vasta tämän kuun loppupuolella.

Linkkejä arvosteluihin:
EDGE 8/10
Eurogamer 8/10
Gamespot 7.5/10
Gamespy 4/5
IGN 7.5/10


×

Hae sivustolta