Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisimmät kommentit

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,61)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Uusi artikkeli, SotN PSP ja OST arviossa, PS3-teema

Lords of Shadow’n julkaisun kunniaksi sivusto saa pitkästä aikaa lisää sisältöä. Andy on kirjoittanut jatko-osan Castlevania-historiikkiinsa. Allekirjoittanut katsasti Symphony of the Nightin PSP-version (katsokaa myös video) sekä samaisen pelin soundtrackin. Lisäksi sivustolle lisätty ladattavaksi Linnavaanijoiden ver. 1.0 PS3-teeman. Teemoja voi tulla vielä lisää ja nykyinen saada päivitystä, joten tarkastakaa ladattavaa -sivu silloin tällöin. Näiden lisäksi sivuille on lisätty uusi sivu erikoisversiojulkaisuille. Lista ei ole vielä kokonaan valmis.

7.10.2010
Kirjoittanut


Kirjoita kommentti

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS