Mirror of Fate 3DS:lle – jatkoa Lords of Shadow’lle?

Uusin Nintendo Power -lehti julkaisi kuvia Nintendo 3DS:lle julkaistavasta Mirror of Fatesta. Kannen perusteella on hieman tulkinnanvaraista onko pelin koko nimi Castlevania: Lords of Shadow – Mirror of Fate, mutta nimekkeiden asettelu kannessa viittaisi siihen.

Mirror of Faten hahmoihin kuuluu ainakin Trevor. Lords of Shadow’sta tuttu taikajärjestelmä on pelissä jälleen mukana.

Tarkempia yksityiskohtia voi lukea GoNintendo.comista.

Päivitys (30.5.2012): Mirror of Faten tapahtumat sijoittuvat 25 vuotta Lords of Shadow’n jälkeen. Tapahtumia käsitellään kuitenkin eri aikakausilla. Trevorin lisäksi pelattavana on Simon sekä toistaiseksi julkistamattomat kaksi hahmoa. Mirror of Faten sanotaan olevan tutkintapainotteisempi, mutta Lords of Shadow’n taistelumekaniikka on lähes samanlaisena käytössä. Uusien tietojen julkistusta voi seurata ja keskustelua aiheesta käydä foorumillamme.


×

Hae sivustolta