Viimeisin peliarvostelu

  • Castlevania muutti suuntaustaan muutama vuosi takaperin melko karkealla kädellä. Entisen Castlevania-nokkamiehen, Koji Igarashin, tutkimispainotteiset toimintapelit pitivät sarjan pystyssä läpi 2000-luvun alkupuoliskon, mutta sarjan menettäessä suosiotaan alkoivat uudet tuulet puhaltaa. Espanjalainen Mercury Steam brittipomo Dave Coxin johdolla sai vastuun uuden aikakauden Castlevaniasta, jolloin aiemmin japanilainen kuvaus vampyyrimaailmasta muuttui selvästi länsimaisempaan suuntaa, myös pelillisesti... (lue lisää)

Viimeisimmät kommentit

Viimeisin artikkeli

  • Espanjalainen MercurySteam onnistui siinä missä Konami aiemmin epäonnistui. Kolmen mukiinmenevän ja yhden keskinkertaisen 3D-Castlevanian jälkeen sarja on vihdoin saanut osan, jota voi liioittelematta kutsua arvostelumenestykseksi. Castlevania on palannut kehityksen kärkeen... (lue lisää)

Viimeisimmät päivitykset

TOP 5

  1. Dracula’s Curse (4,64)
  2. Super Castlevania IV (4,59)
  3. Symphony of the Night (4,39)
  4. Legacy of Darkness (4,33)
  5. Aria of Sorrow (4,28)

Hae sivuilta

Kaksi uutta Castlevaniaa

Game Informerin MoF-kansi Konami on julkistanut kaksi jatko-osaa Lords of Shadowille. Lords of Shadow: Mirror of Fate julkaistaan ensi vuonna Nintendo 3DS:lle, ja Lords of Shadow 2 myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana Xbox 360:lle, PS3:lle ja PC:lle. Kummatkin pelit ovat MercurySteamin, joka vastasi myös alkuperäisestä Lords of Shadowista, tuottamia.

Lords of Shadow: Mirror of Fatesta huomattava osa tulee olemaan sivusta päin kuvattua 2,5D-toimintaa, kuten Dracula X Chronicles. Syvyysvaikutelmaa tuo 3DS:n stereoskooppisten tehosteiden hyödyntäminen. Mukana on myös ”täysin” kolmiulotteisia osuuksia ainakin pomotaisteluissa. Pelin tarina sijoittuu 25 vuotta alkuperäisen Lords of Shadowin jälkeiseen aikaan. Päärooleissa ovat Gabriel Belmontin pojat, Trevor ja Simon Belmont, joiden lisäksi pelaamaan päästään myös kahdella muulla hahmolla, joista ensimmäinen on Alucard (kolmikko esillä oheisessa Game Informerin kannessa). Neljäs pelihahmo on mahdollisesti Gabriel. Eri hahmoilla on mahdollista edetä vaihtoehtoisia reittejä pitkin. Tutkimuspainotteisuuteen on panostettu, muttei kuitenkaan siinä määrin kuin metroidvanioissa, vaan painopiste on toiminnassa.

Lords of Shadow 2:n juoni tulee jatkamaan suoraan siitä, mihin ykkösosa jäi. Pelistä on tihkunut vielä melko vajavaisesti tietoa, mutta E3:ssa julkaistun trailerin perusteella voi jo vetää johtopäätöksiä pelin olemuksesta. Esimerkiksi päähenkilönä on vahvasti Draculaa muistuttava hahmo. Tuottaja Dave Cox on tähdentänyt, että LoS2:n tyyli tulee olemaan edeltäjäänsä synkempi.

Molempien pelien kotisivut löytyvät osoitteesta Konami-Castlevania.com.

8.7.2012
Kirjoittanut


Kirjoita kommentti

© 2003-2020 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS