Linnavaanijat 10 vuotta!

Linnavaanijat täyttää 10 vuotta! Sivusto näki päivänvalon ensimmäisen kerran keväällä 2003 vain muutaman uutisen ja pelisivun kera. Nyt sivusto pitää sisällään yli 250 sivua uutisia, artikkeleita, arvosteluja ja muuta Castlevania-tietoutta. Seuraavassa Q:n – joka liittyi tekijätiimiin jo kesällä 2003 – kommentit sivustosta.

”10 vuotta on melkoisen pitkä aika nettisivustolle, varsinkin sellaiselle, joka keskittyy vain yhteen pelisarjaan ja lähinnä suomen kielellä. Yksi tekijä Linnavaanijat-sivuston pitkän kestokyvyn takana on se, että sivustoa on ollut työstämässä useita henkilöitä. Ydintekijätiimi on myös pysynyt hyvin kasassa nämä vuodet. Myös foorumilla keskusteluijoineen on ollut merkittävä osuus sivuston elinvoiman takana.”

Linnavaanijat-sivusto on sen koko eliniän ajan toiminut puhtaalla talkoovoimalla. Kiitokset kaikille sivuston kehitykseen osallistuneille vaanijoille. Kiitokset etenkin aktiiviselle henkilöstölle Andylle, A-Ytylle ja Q:lle. Muut sivuston eteen tehneiden henkilöiden panostukset voitte käydä lukemassa täältä.

Perusteellinen historiikki sivuston kaikista eri vaiheista tulee sivuille myöhemmin.


×

Hae sivustolta