Moai-patsas
Jos muistikortillasi on Lament of Innocencen tallennustiedosto, löydät salaperäisen Moai-patsaan heti pelin alusta, kun juokset ulkotiloissa vähän matkaa linnasta pois päin. Patsasta voi käyttää vain kerran: joko palauttamaan 500 energiayksikköä, tai myymällä sen Julialle, jolloin ansaitset noin 5000 kultarahaa. Potioneiden rajallisuuden vuoksi on suositeltavaa säästää Moai lopputaisteluun, ja myydä sen sijaan pelin aikana kertyneitä turhia materiaaleja pois.

Salainen loppuvastus
Kun olet löytänyt Devil-tyyppisen Innocent Devilin Eneomaos Machine Towerista, voit palata takaisin Garibaldi Templeen, jonne on jäänyt tutkimaton alue lounaassa. Palaa huoneeseen ja hyödynnä Devilin Magic Circle -ominaisuutta, jolloin tie kellariin aukeaa. Loppuvastuksen väkevyyden vuoksi on suositeltavaa tallentaa peli läheisessä tallennuspisteessä.

Boss Rush -moodi
Kun olet läpäissyt pelin sekä päihittänyt salaisen loppuvastuksen, voit mitellä taitojasi uudelleen loppuvastuksia vastaan Boss Rush -moodissa, jonne pääset varppihuoneesta.

Crazy -moodi
Kun olet läpäissyt pelin, aloita uusi peli ja laita nimeksesi @CRAZY. Näin pääset pelaamaan pelin uudelleen läpi suuremmalla vaikeustasolla.

Trevor -moodi
Kun olet läpäissyt pelin, aloita uusi peli ja laita nimeksesi @TREVOR. Näin pääset pelaamaan peliä Trevor Belmontina. Ääni -moodi
Kun olet läpäissyt Boss Rush -moodin, warppihuoneeseen ilmestyy soittorasia. Tällä esineellä pääset kuuntelemaan pelin musiikkiraitoja.


×

Hae sivustolta