Dawn of Sorrow - Loppuvastukset

Flying Armor

Tähän pomoon ei ihmeempiä taktiikoita tarvita. Hakkaa vain, ja avusta Skeleton- tai Axe-sieluilla.


Balore

Vahingoita tavalliseen tapaan ja avusta sielulla.


 • 1. hyökkäys: Balore lyö kaksi kertaa, pysy kaukana ensimmäisessä, ja hyppää nyrkin yli tai päälle toisessa lyönnissä
 • 2. hyökkäys: Lyönti ylöspäin. Kun Balore pitää nyrkkiään todella lähellä itseään, siirry sivustalle
 • 3. hyökkäys: Baloren peitetty silmä alkaa hehkua, kyykkyyn vaan

Dmitrii Blinov

Dmitrii käyttää aluksi Malachi-sielua, mutta Dmitrii oppii käyttämäsi sielun voiman, joten käytä helposti väistettävää sielua, kuten Skeletonia. Lisäksi hänellä on tikari. Helppoa oikealla sielulla.


Malphas

Käytä paljon vahinkoa tekeviä sieluja, kuten Mandragora tai Slaughterer. Pysy lähellä.


 • 1. hyökkäys: Malphas ampuu sulkia joten jos olet tarpeeksi lähellä, ne eivät osu
 • 2. hyökkäys: Malphas kerää pimeää energiaa, ja laukaisee sen ohjautuvina palloina. Malphasin kerätessä energiaa, mene poispäin, ja hyppää pallojen yli
 • 3. hyökkäys: Malphas kerää lintuja luokseen, ja ampuu ne Somaa päin. Pysy lähellä, ja kun Malphas hyppää ilmaan, mene hänen taakseen

Dario Bossi

Pysy kaukana, ja käytä handgunia tai heittoaseita ja pitkän matkan sieluja.


 • 1. hyökkäys: Dario ampuu pienen tulipallon, kyykkyyn tai hyppy.
 • 2. hyökkäys: Tuliaalto, hyppää yli.
 • 3. hyökkäys: Kun Dario nostaa kätensä ylös ja nauraa. Älä pysähdy, sillä hän kutsuu kolme tulipilaria: Kaksi allesi, ja yhden niiden väliin.

Puppet Master

Puppet Masteriin tulee käyttää nopeaa asetta. Hän ei muuta teekkään kuin luo pikkunukkeja, ja patsaita, jonka hän laittaa iron maideniin ja vaihtaa Soman patsaan tilalle, jolloin tulee paljon vahinkoa. Tuhoa nuket ja patsaat, niin homma hoituu nopeasti. Muista toki hakata Puppet Masterin päätä.


Rahab

Seuraa ilmakuplia, lyö Rahabia kun hän on pinnan yläpuolella. Rycuda-sielulla voit tehdä hyvin vahinkoa kun Rahab on veden alla. Rahab voi hypätä vedestä ilmaan kaaressa, jolloin hän tiputtaa jääpuikkoja niskaasi. Asetu puikkojen väliin välttääksesi vahingon. Rahab saattaa myös hypätä ilmaan ja ampua jäätä, josta muodostuu lauttoja veteen. Muut hyökkäykset helppo väistää.


Gergoth

Gergoth on joidenkin mielestä pelin vaikein pomo. Tämä ei pidä paikkaansa, jos vain pysyt lähellä, tosi lähellä. Gergoth kävelee edestakaisin.


 • 1. hyökkäys: Hyppy. Kun Gergoth vetäytyy aivan nurkkaan, pysy lähellä Gergothia, ja kun hän hyppää, liu’u ali
 • 2. hyökkäys: Kun Gergoth kyyristyy, mene kauas, ja lyö Gergothin vapauttamat kaasut pois
 • 3. hyökkäys: Gergothin sisäänhengittäessä mene aivan hänen jalkojensa viereen, näin vältät hänen ampumansa säteen

Zephyr

Tämä pomo on helppo, kunhan pysyt etäällä. Pitkän matkan aseet suositeltavia. Hän heittelee tikareita, ja liukuu Somaa päin toinen käsi takana. Hyppää yli. Hän saattaa pysäyttää ajan, jolloin et voi tehdä mitään. Jos hän liukuu Somaa päin, yritä juosta pakoon ja hypätä yli. Jos hän hyppää ylitsesi, yritä asettua tikareiden väliin.


Bat Company

Tällä pomolla on kolme muotoa, lepakko, iso kasa jossa se ampuu yliääntä(Lepakkoja kun ovat), ja käsi. Hakkaa vain ja hypi yli. Varo varsinkin kättä, jos se saa sinut otteeseensa, rimpuile samaan tapaan kuin kivettyneenä. Yliääntä voi torjua hyökkäämällä.


Paranoia

Pikku-Paranoia hoituu hakkaamalla. Isompi: Käytä nopeaa tai paljon vahinkoa tekevää sielua, kuten mandragoraa. Kun hän pysyy yläpuolellasi, älä pysähdy. Paranoia syöksyy alas, jolloin saat hyvän tilaisuuden helppoon iskuun. Kun Paranoia menee peiliin, väistele käden ampumaa sädettä vaikka lepakkona, jos muu ei auta.


Aguni

Toisessa taistelussa Dariota vastaan, mene peiliin Paranoialla. Aguni kannattaa hoitaa sielulla, joka iskee monta kertaa, sillä Aguni on varsin suuri.


 • 1. hyökkäys: Kun Aguni liitää suuntaasi, kyykkyyn. Hän voi toistaa tämän pari kertaa
 • 2. hyökkäys: Aguni ampuu tuliaaltoja. Hyppää yli, ja lyö Agunin kättä
 • 3. hyökkäys: Aguni syöksyy ylöspäin, joten älä pysähdy, sillä hän tulee nopeasti alaspäin ampuen kumpaankin suuntaan tuliaallot

Death

(Vinkki: 9 Buer-sielua auttavat todella paljon)
Kuolemalla on kaksi muotoa. 1. muoto: Kun Kuolema heittää viikatteensa, se räjähtää pieniksi sirpeiksi. Lyö sirppejä. Kun Kuolema tulee perääsi, juoksee pakoon, ja ensimmäisen viikatteen lyönnin jälkeen mene kyykkyyn. Kun olet vahingoittanut Kuolemaa tarpeeksi, hän muuttaa muotoaan. Nyt Kuolema on hiukan vaarallisempi: Kun hän heittää viikatteensa, juokse kentän reunaan ja väistä ilmestyviä sirppejä. Kun Kuolema katoaa, odota että hän ilmestyy uudestaan viikate ojossa. Mene kyykkyyn, ja toista tarvittaessa. Kuoleman vaarallisin liike, alkaa, kun hän ojentaa kätensä sivuille ja ampuu ammuksia. Kun ensimmäinen Kallo ilmestyy, pakene poispäin siitä. Kun se alkaa haihtumaan, juokse sen suuntaan. Jatka. Tätä on vaikea ajoittaa aluksi.


Abaddon

(Jos omistat 9 Buer-sielua, sinä et todennäköisesti vahingoitu ollenkaan)
Abaddon on helppo vastus, jos omistat nopean aseen(Valmanvay, Kaiser, Nunchaku). Kun Abaddon tekee kuvion, heinäsirkat liikkuvat sen mukaisesti, joten väistä Bat Companylla tai torju nopealla aseella. Muuta Abaddon ei sitten teekkään, paitsi hyppii välillä, mutta se on helppo väistää.


Menace

Ensiksi joudut tuhoamaan Menacen rinnasta tulevan pään. Tässä vaiheessa et todennäköisesti vahingoitu ollenkaan. Terät on helppo väistää, ja kun Menace avaa suunsa, väistä menemällä jompaankumpaan alakulmaan. Kun olet vahingoittanut tarpeeksi, Menace suoristautuu. Nyt kannattaa käyttää hippogryph-sielua. Menacella on kolme iskua.


 • 1. Menace lyö nyrkillään, helppo väistää
 • 2. Menace yrittää tallata jalallaan, helppo väistää
 • 3. Menace luo pieniä demoneja, pieni ongelma

Jos omistat Rune- tai Chaos-sormuksen, käytä Death- ja Abaddon-sieluyhdistelmää. Jos et, Menaceen kannattaa käyttää Erinys-sielua. Kohteesi ovat polvessa oleva pää ja suussa oleva pää. Black Panther on hyvä polvea vastaan kun käytetään asetta. Vältä lähituntumaa Menaceen, jos et käytä edellämainittua taktiikkaa.


×

Hae sivustolta