Dawn of Sorrow - Vinkit

Tapoin Darion ja peli loppui. Oliko tämä nyt tässä vai?

Ei todellakaan ollut. Dariota vastaan taistellessa huomasit varmasti ison peilin huoneessa. Jotta pääsisit pelissä eteenpäin ja saisit paremman lopun, tarvitset Paranoia -sielun. Linnan luoteisosasta löydät käytävän, jossa on kolme pilaria Axe Armorin, Killer Clownin ja Ukobackin kuvilla varustettuna. Päästäksesi pilareiden läpi tarvitset siis näiden vihollisten sielut.

Miten ihmeessä pääsen linnan kartassa näkyvään vasempaan alakulmaan?

Helpoiten pääset sinne saamalla sielun Bone Arkilta. Törmäät tähän hirviökolmikkoon Subterranean Hell -tasolla. Laitettuasi sielun käyttöön, ystävälliset luurangot kantavat sinut yli tappavien piikkien ja petollisen tiiliseinän lävitse (älkää kysykö miten se on mahdollista) ja näin pääset uudelle alueelle.
Paikkaan pääsee myös Bat Company -sielulla, tai laittamalla Ability-valikosta Rahab-sielun pois päältä ja uimalla läpi, jonka jälkeen pitää käyttää Skeleton Ape & Puppet Master -sieluyhdistelmää.

Raha ja kokemuspisteet tuntuvat olevan tiukassa ja Soul Eater himottaisi.

Helpoiten saat rahaa ja kokemuspisteitä, kun menet aivan linnan huipulla olevaan huoneeseen, jossa on yksi Final Armor ja kolme arkkua. FA on helppo nakki, kun lennät vain sen yli lepakkona ja alat mättämään sitä takaapäin tehokkaimmalla aseellasi. Lopuksi korjaat kolmen arkun rahat, joista saa noin 1500-2000 krediittiä.
Hyvä tapa saada rahaa on ostaa 9 Brass Knucklesia Hammerilta, sen jälkeen tappaa Zombieita (Lost Village hyvä siihen tarkoitukseen) kunnes sinulla on 9 Zombie-sielua. Sen jälkeen Weapon Synthesisin avulla muuta Brass Knuckleseista Cestuksia ja myy ne kaikki.
Kokemuspisteitä saa parhaiten kun menee kartan vasempaan alakulmaan huoneeseen jossa on paljon Mermaneja. Nunchaku/Valmanvaylla ja Black Panther-sielulla saat tapettua niitä nopeaan tahtiin, ja jos sinulla on vielä Shaman Ring ja Mothman-sielu, saat vielä enemmän kokemuspisteitä per Merman.

Mitä ne kultaiset numero-ovet oikein ovat?

Ne mittaavat rahamääräsi kolmea viimeisintä numeroa. Jos ovessa lukee 777, niin sinun rahamääräsi pitää olla 777 -loppuinen.
Sequence breaks

Ota käyttöösi cutall tai cinquedia ja käytä super hyökkäystä. Näin voit astua seinän toisella puolella oleville kytkimille, seinän lävitse. Kytkimiä on Dark Chapelissa, Wizard labissa ja Garden of madnesissa. Näin voit skipata pomot, Puppet master, Gergoth, ja Rahab +magic seal 3:sen.


Succubus warp glitch

Ota käyttöösi cutall tai cinquedia. Käytä ensin succubus -sielun hyökkäys ja sitten perään cutalin/cinquedian superhyökkäys. Ota tämän jälkeen succubus -sielu pois käytöstä. Näin voi oikaista pomojen ovet ja warpata kaikkialle, jos teet sen oikeisiin seiniin. Väärästä seinästä peli tilttaa ja se täytyy sammuttaa. Temppu toimii ainoastaan, kun olet tarpeeksi lähellä seinää tai pomon ovea. Tällä voi skipata lähes kaikki koko pelistä ja selvittää boss rush moden reilusti alle minuuttiin.


Nopeustemput

Nopeampi liikkumistapa ilman Black Pantheria. Hyvä New game+ speedrunissa. Eli käytä Chaos ringiä, killer clownia ja were wolf sielu-comboa. Liiku Were wolfilla ja heittele samalla killer clownin veitisiä. Näin liikut nopeammin.
Tehokas aseosuma:
Käytä Devil -sielua ja iske samanaikaisesti vihollista selkään dead pirate ja devil sielu aktivoituna.


×

Hae sivustolta