Akumajo Dracula Best

Arvostelu

Mitäpä tästä nyt voisi sanoa? 64 minuuttia legendaarista Castlevania-musiikkia yksissä kansissa. Mukaan on sullottu kaikki Nintendolle julkaistujen Castlevania-pelien taustalla soivat kappaleet.

Levy pyörähtää käyntiin, niin perinteisellä Beginning -kappaleella, joka luo hyvän tunnelman heti alkuun. Eikä sen jälkeen oikeastaan tule kuin legendaarisia biisejä perä perään. Dracula’s Cursen biisit ovat melko pitkiä, pari kuuden minuutin rykäisyä ja yksi seitsemän minuutin. Eli oikeastaan todella pitkiä kappaleita ajatellen normaaleja soundtrackeja, jotka ovat korkeintaan pari minuuttisia ja tuppaavat vielä yhden kerran looppaamaan.

KansiSimon’s Questin kappaleet sitä vastoin ovatkin lyhyitä ja yksinkertaisia, melkein jokainen kappale on vain päälle minuutin pituinen. Kappaleet ovat toki hyviä ja tarttuvia melodioiltaan, mutta äänenlaadullisesti jäädään selvästi jälkeen DC:n ja Cv:n kappaleista.

Castlevanian kappaleet päättävät levyn ja hyvin päättävätkin. Wicked Child ja Out Of Time, nämä unohdetut Castlevania -kappaleet, ovat tämän levyn ylivoimaisesti parhaimmat biisit. Kulunut Bloody Tears on toki hyvä, mutta kolme kertaa samalta levyltä kuultuna ei biisi jaksa enää sytyttää samalla lailla, kuin itse pelin taustalla.

Jos et omista yhtään Castlevania -soundtrackia ja haluaisit jonkun hankkia, niin Akumajo Dracula Best on ehdottomasti ykkösvaihtoehto. Jos tarkoituksena olisi kuulla jotain sinfoniaorkestrointia, niin siinä tapauksessa on parempi jättää tämä levy väliin. Kappaleet ovat täysin samoja mitä voit kuulla alkuperäisten nes-pelien taustalla. Sillä erotuksella, että nämä ovat Japanin versioista ja ovat näin ollen parempilaatuisia äänenlaadultaan kuin Euroopan versiot.

Julkaistu
23.9.1998 (1991)
Sarjanumero
KICA-7901
Julkaisija
Konami
Säveltänyt
Konami Kukeiha Club
Soittoaika
64:13

Kappalelista

 1. Beginning
 2. Bloody Tears
 3. Renewed Resolution
 4. Desperate, Decisive Battle
 5. Ralf, Crisis!
 6. Darkness & Tension
 7. Escape From Underground
 8. Last Battle
 9. Ending
 10. Message of Darkness
 11. Within These Castle Walls
 12. Bloody Tears
 13. The Silence of The Daylight
 14. Dwelling of Doom
 15. Monster Dance
 16. Last Boss
 17. Game Over
 18. A Requiem
 19. Underground
 20. Prologue
 21. Vampire Killer
 22. Stalker
 23. Wicked Child
 24. Walking On The Edge
 25. Heart of Fire
 26. Out of Time
 27. Nothing to Lose
 28. Poison Mind
 29. Black Night
 30. Voyager
 31. The Silence of The Daylight
 32. Bloody Tears
 33. A Requiem
×

Hae sivustolta