Pachislot Akumajo Dracula Original Soundtrack

Arvostelu

Kesällä japanilaisiin arcade-halleihin hyökännyt Castlevania Pachilot tarjoilee nyt musiikkia 43 kappaleen verran. Valitettavasti näistä suurin osa on minuutin hujakoilla olevia rykäisyjä. Kaiken huipuksi ne loput, jotka eivät ole minuutin pituisia, koostuvat jo tutuiksi tulleista Curse of Darknessin sekä Dracula X Chronicles ääniraidoista. Jäljelle jää siis vain kourallinen uusia kappaleita.

Lähes perinteeksi muodostunut ”laitetaan paras kappale ensimmäiseksi” pitää myös Castlevania Pachislotin soundtrackilla paikkaansa. Trezier de spirit aka Big Bonus tarjoilee eeppistä rock-oopperaa kolmen minuutin verran mahtavalla kitarasoololla höystettynä. Ainoa miinus tuleekin juuri kappaleen valitettavan lyhyestä kestosta. Tätä olisi kuunnellut mieluusti pidempään.

Kuten aikaisemmin tuli mainittua, sisältää levy suurimmalta osin lyhyitä alle minuutin kappaleita, joiden genre vaihtelee nopeasta rockista seesteiseen ambienttiin. Michiru Yamanen nimestä säveltäjien listassa ei kannata riemastua, sillä levyllä on vain hänen aikaisemmin säveltämiään kappaleita (mm. Baljhet Mountains tr. 02, Legendary Belmondo tr. 22, ) Curse of Darknessista.

Toinen varsinainen uusi kappale avausraidan lisäksi on Divine Bloodlines Ver. 511, joka on remix Rondo of Bloodin Bloodlines -kappaleesta. Sovitus on erittäin hyvin onnistunut, joskin varsin perinteinen. Mitään suuria vapautuksia ei ole otettu. Kitara ja viulu menevät mukavasti käsikynkkää alusta loppuun.

Tätä levyä on vaikea lähteä suosittelemaan, varsinkin jos sattuu jo omistamaan CoD:n ja Dracula X Chroniclesin ääniraidat. Uusia kappaleita kun ei juurikaan ole.

Julkaistu
24.6.2009
Sarjanumero
GFCA-173
Julkaisija
Konami Digital Entertainment
Säveltänyt
Konami Kukeiha Club, Michiru Yamane, Sovitus Konami Kukeiha Club, Michiru Yamane, Masanori Akita, Yuichi Tsuchiya, Akihiro Honda, Yasuhiro Ichihashi
Soittoaika
61:14

Kappalelista

 1. Trezier de spirit ~Big Bonus~
 2. Baljhet Mountains
 3. Impact of the Dark
 4. Mysterious Advice
 5. Parlante's Flowers
 6. The Apocalypse
 7. Door of Destiny
 8. Spirits of the Dead
 9. Chance Meeting
 10. Lamp
 11. Holiness
 12. Captivating Beauty
 13. Grazia Dance
 14. Zutraulich Strike
 15. Atmosphere
 16. Keys to Victory
 17. Candle Rush
 18. Dark Suggestions
 19. Duet of Madness
 20. Phase Cluster
 21. Time of Dusk
 22. Legendary Belmondo
 23. Followers of Darkness -The First-
 24. Followers of Darkness -The Third-
 25. Dark Holy Man
 26. Showtime!
 27. Warning of Sweeping Conquest
 28. Estatico
 29. Bravura of Daybreak
 30. Divine Bloodlines Ver. 511
 31. Beginning (Crystal ver.)
 32. Vampire Killer
 33. Chi no Namida -Bloody Tears-
 34. Toccata in Blood Soaked Darkness
 35. Tues Deus meus (in manibus tuis)
 36. Battle Failed
 37. Life Timer
 38. Complete
 39. Prologue
 40. Beginning
 41. Vampire Killer
 42. Bloody Tears
 43. Player Out
×

Hae sivustolta