Kappalelista

 1. Vampire Killer ~ Wicked Child
 2. Dwelling Of Doom
 3. Beginning
 4. Monster Dance
 5. Hearts of Fire ~ Out Of Time
 6. The Cave
 7. Bloody Tears
 8. Theme From ”The Legend of Dracula”
 9. Praying Hands
 10. Evergreen

Perfect Selection Dracula ~New Classic~

Perfect Selection Dracula ~New Classic~
 • Julkaistu: 22.4.1992
 • Sarjanumero: KICA-1103
 • Julkaisija: King Records
 • Säveltänyt: Konami Kukeiha Club
 • Soittoaika: 43:36

Arvostelu

Parhaimmat Castlevania-kappaleet jousisoittimilla esitettynä? Mahtavaa. Pimpelipompeli nintendo-äänet ovat kääntyneet loistavasti jousisoittimille. Toki syntikka on mahdutettu mukaan, mutta se ei onneksi pilaa kappaleiden tunnelmaa tai muuten vahingoita rakennetta. Pääosin jonkinlainen jousisoitin on melodioita esittämässä. Tähän väliin voin sanoa, etten ole mikään musiikki-expertti, eikä minulla ole hajuakaan jousisoittimista ja niiden nimistä. Kaikki Nintendolle julkaistut pelit ennen vuotta 1992, ovat edustettuna vähintään yhdellä kappaleella. Eniten kappaleita löytyy Simon’s Quest -pelistä, yhteensä 3 kappaletta Dwelling Of Doom, Monster Dance ja Bloody Tears.

Aloitusbiisinä ei voi olla mikään muu, kuin Vampire Killer ~ Wicked Child. Kaksi parasta cv-biisiä kautta aikojen yhteispituutena 7:04 minuuttia. Tämä kappale menisi täysin elokuva-soundtrackista. Ehdottomia levyn helmiä ovat myös Hearts Of Fire ~ Out Of Time, Ever Green ja The Cave. The Cave kappaleesta voidaan olla montaa mieltä, mutta henkilökohtaisesti pidän suuresti Castlevania IV:n musiikeista. Ainoana levyn heikkona lenkkinä voidaan pitää Monster Dance -kappaletta, joka eroaa selvästi muista, eikä ole muutenkaan kovin erikoinen kappale. Tilalle olisi paremmin sopinut esimerkiksi Dracula’s Theme, mutta aina ei voi ymmärtää japanilaisia (Mary Samba).

Loppusanat: tämä levy on täyttä rautaa, eikä voi muuta kuin suositella. Myös niille, jotka eivät kuuntele tai ole kuunnelleet Castlevania-musiikkia. Tämä levy kuuluu ’kuuntele tai kuole’ -suosituksiin.

Rod
12.12.2004
© 2003-2019 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS