Jotta saisit Klassiset Musiikit vanhoista Castlevania peleistä, mene options ruutuun ennen kuin aloitat pelin ja laita ääniefektit numerolle 73 ja musiikit numerolle 5. Soita molemmat. Nyt kun saat kolmannen ase-upgraden, musiikiksi tulee joko Vampire Killer, Bloody Tears, tai Beginning.

Jotta saisit expert moodin, paina alkuruudussa Ylös, Ylös, Alas, Alas, Vasen, oikea, vasen, oikea, B, ja A. Jos kuulet äänen, temppu onnistui.

Saadaksesi 9 elämää, laita kaksi ensimmäistä koodia siinä järjestykessä missä ne ovat (Klassiset musiikit, sitten Expert Moodi). Muista että kun olet laittamassa Expert Moodi koodia Klassinen Musiikki koodin jälkeen, sinun täytyy mennä alkuruutuun ja odottaa sen häipymistä Push Start kohtaan. Kun olet laittanut Expert Moodi koodin, mene options ruutuun niin voit ottaa itsellesi 9 elämää.

Kun olet pelaamassa peliä ja huomaat, että sinulla ei ole enää jatkoja resetoi peli (Älä laita pois päältä, resetoi vain!), ja aloita uusi peli. Aloitat siitä mihin jäit, samalla määrällä elämiä mitä sinulla oli, mutta nyt sinulla on kaksi jatkoa. Voit myös vaihtaa vaikeusastetta ennen jatkamistasi. Aseesi taso ja pisteesi menevät nollille mutta saat ne kyllä takaisin.


×

Hae sivustolta