Chronicles - Arvostelu

Peli tekee uudelleen sen, minkä Super Castlevania teki jo aikaisemmin. Grafiikat ovat mielestäni parempia, mutta ajavat asiansa yhtä hyvin kuin CV4:ssä. Tässä pelissä grafiikat eivät ole yhtä synkät kuin Super Castlevaniassa, vaan sopivat paremmin tämän peli ilmapiiriin. Kenttäsuunnittelusta voisi sanoa, että peli on melkeipä alkuperäinen Castlevania uusilla grafiikoilla.

Haastetta on taas vaihteeksi nostettu. Se, että vuonna 1992 julkaistu Belmont’s Revenge oli vaikeampi kuin Super Castlevania on vaikuttanut siihen, että Konami halusi nostaa peliensä haasteen tasoa. Belmont’s Revenge on melko helppo, mutta tämä peli on erittäin vaikea. Ainoa asia, mikä tekee tämän pelin alkuperäistä Castlevaniaa vaikeammaksi on tallennusmahdollisuus.

Musiikit ovat taattua Konami laatua. Tekno remixit alkuperäisistä kappaleistä veivät minut mennessään ja uudet kappaleet toimivat nekin hyvin. Pelissä on lisäksi heti alussa mahdollisuus kuunnella pelin musiikkia.

Pelattavuus on parempaa kuin Belmot’s Revengessä (kuinkas muutenkaan), mutta häviää Super Castlevanialle. Voit vieläkin lyödä ruoskalla alaspäin ja alaviistoon, mutta et enää ylöspäin etkä yläviistoon. Näin ollen vara-asetta käytetään jälleen ylös + lyöntinappi.

Hyvä peli, ei voi muuta sanoa. Peli löytyy Playstationille Castlevania Chroniclesin muodossa, josta löytyy vielä tästä pelistä arranged version.


×

Hae sivustolta