Circle of the Moon

Tarina

On vuosi 1830. Muinaisessa linnassa Itävallan keisarikunnan laitamilla oltiin kaaosta kaihoiten herättämässä kuolleista demonilordia, joka tulisi yhdistämään pimeyden voimat.

Tässä demonisessa linnassa Camilla, yksi Draculan kätyreistä, alkoi loitsua rituaalia joka palauttaisi hänen herransa kreivi Draculan eloon.

Vampyyrinmetsästäjä Morris ja hänen kaksi oppilastaan, Nathan ja Hugh, aistivat epävakautta luonnon tasapainossa ja rynnistivät estämään Draculan epäpyhän uudelleenilmestymisen.

”Se jumalaton hirviö ei enää koskaan saa palata takaisin elävien kirjoihin!”. He saapuivat kuitenkin liian myöhään estääksen Draculan paluun. Dracula käytti taikavoimiaan vangitakseen Morrisin, ja pudotti Nathanin ja Hughin kalmistoon linnan alapuolelle.

Yhdessä nämä kaksi aloittivat etsinnän halki linnan kukistaakseen Draculan ja pelastaakseen oppimestarinsa.


Kuvakaappaukset


Arvostelu

,

Konamin maineikas vampyyrinmetsästäjistä kertovaa Castlevania-saagaa ollaan saatu seurata kutakuinkin jokaisella mieleen tulevalla pelikonsolilla sitten ensimmäisen MSX:lle julkaistun Vampire Killer -pelin. Ensimmäisen osan jälkeen seikkailu on jatkunut niin NES:llä, SNES:llä, Segan...

Lue lisää ...

Vinkit

,

Sequence Breaks Sequence breakseistä lyhyesti: tarkoittavat järjestysrikkomuksia ja tavaroiden skippausta tai niiden hakua epänormaalissa järjestyksessä. Dash boots skippaus (ilman glitchejä, ilman DSS kortteja) Pelin alussa saatavat juoksusaappaat voi skipata ilman...

Lue lisää ...

Alusta(t)
Game Boy Advance
Kehittäjä
KCEK
Julkaistu
22.6.2001 (FI) 8.6.2001 (NA) 21.3.2001 (JP)
Lajityyppi
Metroidvania
Vaanijoiden arvosana
LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
(3,89 / 5)
Ladataan...
×

Hae sivustolta