Sequence Breaks

Sequence breakseistä lyhyesti: tarkoittavat järjestysrikkomuksia ja tavaroiden skippausta tai niiden hakua epänormaalissa järjestyksessä.

Dash boots skippaus (ilman glitchejä, ilman DSS kortteja)
Pelin alussa saatavat juoksusaappaat voi skipata ilman glitchejä ja ilman DSS kortteja normal modella. Tällöin on matkalla muutamia todellisia ongelmia. Yleiset tavat selvitä matkalla tulevista ongelmista ovat seuraavat:

Tapa 1
Käytä vihollis- hyppyjä, eli osu vihollisiin ja kimmota itsesi toiselle tasanteelle.

Tapa 2
Käytä Kick boots hyppyjä, eli näin saat enemmän pituutta. Kick boots hyppy tehdään. Sen tasanteen päällä jonka päällä seisot, tiputtaudu siitä alas ja tartu kiinni reunasta/seinästä, jonka jälkeen ponkaise loikka eteenpäin ja käytä tupla hyppy. Näin saat enemmän pituutta, kuin tavan tuplahypyllä.

Täällä on myös pari todellista ongelmaa, johon tavalliset keinot eivät tehoa.

1. Pääsy Necromancerin huoneeseen:
Hyppää niin läheltä hajoavaa tasannetta, kuin vain mahdollista, jolloin onnekkaalla yrityksellä hypyn kantomatka riittää ja pääsy pomon huoneeseen on mahdollista.

2. Chapel Tower ilman juoksusaappaita:
Pelin vaikein mahdollinen tricki. Löytäjänä ensimmäisenä ihmisenä maailmassa on minun pikkuveli. Kukaan ei alkuun uskonut tätä mahdolliseksi, ei edes WR -pelaajien foorumilla SDA:ssa. Itse olen nähnyt hänen selvittävän pelin läpi ilman juoksusaappaita, ja nähnyt hänen selvittävän Chapel towerin ilman juoksusaappaita. Uskomaton löytö täytyy myöntää.

PIKKUVELJEN KAAVA:
Mene tallennushuoneesta vasemmalle huoneen päähän asti. Hyppää toiseen kerrokseen ja mene Flame armorin läpi liukumalla tai hyppäämällä. Jatka huoneen päähän. Seuraavaksi tiputtaudu hieman alas reunalta, älä hyppää alas vaan tiputtaudu sen verran, että bloody swordit tulevat alhaalta ja nouse tupla hypyllä takaisin samalle tasanteelle. Odota vähän aikaa (1- 2 sekuntia) että ruutuun tulee Bloody swordeja tarpeeksi. Hyppää seuraavaksi kaksoishypyllä ylävasemmalla olevaan seinään ja hyppää siitä kick bootseilla vielä ylemmällä olevaan tasanteeseen kiinni Tällöin sinun täytyy hypätä seinästä oikealle ja ottaa osuma oikealta puolelta hyökkäävään Bloodyswordiin, jotta se osuu/kimmottaa sinut ylimmälle tasanteelle. Se on todella sattumanvaraista ja hankalaa. Voi ottaa helposti toista tuntiakin yrityksiä.

Kohta tulee samantyyppinen kohta, mutta sieltä selviät käyttämällä tuota edellä neuvottua tavan kick boots pituushyppyä. Kannattaa tallentaa peli tämän hurjan etapin jälkeen.

Underground Waterway ilman cleasingiä ja dashbootseja:
Mahdollista jopa ilman potioneja, panssareita tai HP max uppeja. Tällöin täytyy vain hyppiä todella ahkerasti, jottei happo tapa Nathania. Eli heavyringin ja cleansingin/vedenpuhdistajan voi molemmat skipata juoksusaappaitten kanssa samassa pelissä, se myös tarkoittaa sitä, että voit skipata molemmat pomot Dragon Zombien ja Deathin.

Glitchit/Secret worldit
Glitchit/secretworldit ovat melko lailla sama asia. Secret worldit tarkoittavat pelirajojen ulkopuolelle menemistä ja glitchit muita hauskoja, epänormaalin oloisia kikkoja.

DSS glitch:
Sinulla pitää olla vähintään yksi ylärivin sekä alarivin kortti kerättynä, eli homma ei toimi Fighter modella. Aktivoi keräämäsi 2 DSS -korttia. Heti kun olet valinnut/kerännyt kortit ja laittanut ne käyttöösi, niin paina L-painiketta peliruudussa ja heti sen jälkeen paussia, jotta pääset valikkoruutuun. Mene DSS -valikkoon ja valitse kursorilla kaksi tyhjää ruudukkoa, eli alhaalta yksi ja ylhäältä yksi korttiruudukko. Paina valinnan jälkeen paussia, niin haluamasi kortti aktivoituu. Näin voit käyttää kaikkia kortteja keräämättä niitä.

Katolle pääsemis -glitch:
Sinulla pitää olla apollo ja golem -kortit tai käyttämällä DSS glitchiä. Mene paikkaan, josta pääsee toiseen huoneeseen menemällä ylöspäin. Aktivoi DSS ja mene huoneen poispääsyn alapuolelle. Hyppää sopivan korkuinen hyppy, joka riittää pääsemään pois huoneesta, mutta käytä apollo+golem hyökkäystä ihan vähän ennen kuin poistut huoneesta. Jos painoit oikeaan aikaan, niin pääset ylemmän huoneen katon päälle. Ajoitus on suunnattoman tarkka.

Draculan luo pelin alusta:
Käytä äsken neuvottua DSS glitchiä. Helpoiten toimii Magic modessa, sillä silloin ei tarvitse kerätä kahta korttia. Tämäkin toimii kaikissa muissa paitsi fighter modessa, jossa ei ole kortteja. Kun peli alkaa, niin mene alempaan huoneeseen toisiksi ylimmälle tasanteelle. Aktivoi apollo ja golem kortit joko omistamalla ne molemmat tai käyttämällä DSS glitchiä. Hyppää vino hyppy ylimmän tiilen yli ja tee katolle pääsemis- glitch äsken neuvotulla tavalla. Kun olet onnistunut, niin mene ceremonial roomin oven yläpuolelle ja tee apollo+golem hyökkäys, niin pääset oven läpi Ceremonial Roomin katolle. Tee sama temppu pomon ovelle, niin pääset taistelemaan itse Draculaa vastaan. Aktivoi pluto+blackdog kortit ja tapa Dracula luurangon isoilla luilla, olemalla katon päällä turvassa.


Nopeustemput

Tehokkaampi Uranus Thunderbird:
Kun käytät Uranus + Thunderbird hyökkäystä, niin hyökkäyksen onnistuttua paina paussia ja mene DSS valikkoon. Vaihda kortit Mars + Unicorn tai Mars + Blackdog. Näin hyökkäyksestä tulee voimakkaampi. Toimii myös muilla Summon hyökkäyksillä. Tämä strategia on todella hyvä Draculan toisen muodon viimeiseen vaiheeseen.

Hugh Baldwin cheap strategy
Kun pomotiastelu alkaa, niin lyö sitä ruoskalla. Kun pomo juoksee luoksesi ja yrittää lyödä miekalla, niin hyppää pomon miekan lyönnin yli ja lyö sitä taas ruoskalla. Jatka tätä niin pitkään kunnes pomo kuolee. Näin pomo ei pääse käyttämään sub weaponeita ja on sen vuoksi mahdollista voittaa Magic Modella pelkällä skeleton -muodolla.


×

Hae sivustolta