Legacy of Darkness

Tarina

Kahdeksan vuotta ennen kuin Reinhardt Schneider ja Carrie Fernandez lähtivät tuhoamaan Draculan, oli ihmissuden nimeltä Cornell lähdettävä matkalle Castlevaniaan. Kaikki alkoi vuosia aiemmin, kun Cornell oli voittanut kamppailussa ystävänsä Ortegan ja saanut tämän kateelliseksi. Ihmissusien esi-isät olivat aikoinaan turvallisuuden takia lukinneet pois itsestään ihmissusipuolensa, mutta Cornellin pitkäaikaisen harjoittelun ansiosta hän oli saavuttanut taidon muuntautua ihmissudeksi.

Cornellin palattua pitkältä matkaltaan takaisin kyläänsä hän huomasi sen olevan ilmiliekeissä ja joka puolella näkyi kuolleita ihmisiä ja luurankoja. Myös hänen ainoa sukulaisensa, sisarensa Ada oli siepattu.

Cornell oli kuullut puhuttavan pahasta varjosta, joka asui kylän liepeillä olevassa tummassa linnassa. Hän seurasi hyvällä jäljittämistaidollaan Adan jättämiä verijälkiä ja huomasi niiden johtavan kyseiseen linnaan. Pelkoa vailla Cornell astui linnaan pelastamaan sisartaan.


Kuvakaappaukset


Arvostelu

,

Peli käyttää samaa grafiikkamoottoria kuin aikaisempi Castlevania 64, joten ei ole mikään ihme, ettei grafiikka ole muuttunut paljoakaan. Hienot taustat ovat paikallaan täälläkin, ja vihollisten ynnä muiden pelissä esiintyvien hahmojen...

Lue lisää ...

Vinkit

,

Henry -moodi Pelaa peli läpi Cornelilla, ja tallenna peli. Kun lataat pelin uudelleen, pelaat Henryllä. Reinhardt -moodi Pelaa peli läpi Henryllä, ja tallenna peli. Kun lataat pelin uudelleen, pelaat Reinhardtilla....

Lue lisää ...

Alusta(t)
Nintendo 64
Kehittäjä
KCE Kobe
Julkaistu
3.3.2000 (EU) 30.11.1999 (NA) 25.12.1999 (JP)
Lajityyppi
3d seikkailu
Vaanijoiden arvosana
LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
(4,33 / 5)
Ladataan...
×

Hae sivustolta