Rondo of Blood

Tarina

”Vuonna 1792 Transilvanian kansalaiset elivät onnelisesti, vauraina ja rauhassa. Vanhat pelot kaaoksesta olivat jo kauan sitten unohtuneet.

Rauhan kääntöpuoli, pahuus, on kuitenkin ikiaikainen. Pahuus, joka tyrehdyttää vaurauden ja rikkoo rauhan.

Ja niin he, jotka toivoivat kutsuvansa pimeyden voimat pyyhkäisemaan pois tämän rauhallisen ajan, kokoontuivat pappi Shaftin johdolla. Ja yhdessä he hymyssäsuin odottelivat uuden ajan tulemista.

Näiden toiveiden myötä, vain 44 vuotta sen jälkeen kun Juste Belmont oli lyönyt hänet kaksintaistelussa, hän saattoi jälleen nousta elävien joukkoon. Kyeten tahtoessaan muuttumaan lepakoksi, sudeksi tai sumuksi, hän vaelsi yössä, sammuttaen janonsa nuorten neitsyiden verellä ja nauttien ikuisesta elämästä. Pahuuden jumala ja demonilinna Castlevanian hallitsija Kreivi Dracula oli jälleen uudestisyntynyt.

Täysissä voimissaan, Dracula hautoi kostoa hänet niin monesti päihittäneelle Belmontin suvulle. Pannakseen suunnitelmansa täytäntöön, hän lähetti kätyrinsä hyökkäämään suvun perijän, Richter Belmontin kotikaupunkiin, ja kaappaamaan muiden kyläläisten mukana Richterin tyttöystävän Annetten.

Pelastaakseen Annetten ja muut kaapatut kyläläiset Richter vastaa kohtalon kutsuun ja lähtee esi-isiensä siunattu ruoska mukanaan kohti Castlevaniaa.”


Kuvakaappaukset


Arvostelu

,

Grafiikat ovat huippuluokkaa, sehän on selvää. On ihme, että vain vuoden Super Castlevanian jälkeen Konami tekee jotakin näin kaunista. Toisaalta samana vuonna julkaistu Akumajo Dracula X68000 sisältää suurin piirtein samanlaista...

Lue lisää ...

Vinkit

,

Jos haluat päästä kaikkiin kenttiin menemättä niitä läpi, kirjoita X-X!V''Q nimeksesi.

Lue lisää ...

Alusta(t)
PC Engine, PSP
Kehittäjä
Konami
Julkaistu
29.10.1993 (JP)
Lajityyppi
2d tasoloikka
Vaanijoiden arvosana
LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
(4,13 / 5)
Ladataan...

×

Hae sivustolta