SivustoLinkit

Käy katsomassa Castlevania-aiheisia sivustoja, pelikauppoja ja muita pelisivuja.Ladattavaa

Winamp Skin

  • Tekijä: Joch
  • Tiedosto: Winamp skin
  • Download

PS3 teema

Linnavaanijat on suomalainen vuonna 2003 perustettu Castlevania-fanisivusto, joka toimii täysin harrastuspohjaisesti. Sivuston materiaalin lähteinä on käytetty Konamin virallisia sivuja, Castlevania Dungeon -fanisivua ja Game Music Revolutionia. Pelien tarinat ovat pääsääntöisesti käännetty enemmän tai vähemmän seikkaperäisesti aitojen pelien ohjevihkoista.

Sivut ovat testattu toimiviksi kaikilla yleisillä selaimilla. Uutisointiin käytetään Wordpress blogia. Kaikki muu viritelmä ja layout on enimmäkseen ylläpitäjän käsialaa.

In English Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami.


Yhteystiedot

Voit ottaa yhteyttä ylläpitoon sähköpostilla rod(ät)linnavaanijat.com. Myös foorumin kautta voi ottaa yhteyttä.


Henkilöstö

Sivuston henkilöstöön kuuluvat tällä hetkellä Andy, A-Yty, Q ja Rod.


Linnavaanijat kiittää

Ananaz (CotM, HoD ja LoI arvosteluista), Christophe (Simon's Quest skannauksista), Eetu S. (AoS:n vinkeistä, remixistä), Koranot (PSDB arvostelusta ja VK skannauksista), Lumienkeli (AoS:n arvostelusta), Kreivi Krapula (monista vinkeistä ja arvosteluista), Paavo (monista arvosteluista ja tarinoista), Rachel (kuvien skannauksista), Joch (winamp-skinista, cv-taiteesta), Maduk (DoS:n arvostelusta ja loppuvastusvinkeistä), MASTER-88 (sequence breaks-vinkeistä), Temuthril (DoS:n vinkeistä), Elmina (LoI OST:n arvostelusta), Ernie (cv-tarinoista), Graham (LoI arvostelusta), Metalmiku (cv-fanitaiteesta).


Otamme vastaan

Otamme edelleen peliarvosteluja, pelivinkkejä, uutisvinkkejä ja kehitysehdotuksia ilolla vastaan. Voit lähettää niitä sähköpostitse tai keskustelupalstan välityksellä.

×

Hae sivustolta