Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (4,39 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Rod Rod 17.6.2003
  PS1 Arvostelu
  Kun kysytään vähänkin Castlevania-pelejä pelanneelta pelaajalta, mikä on paras Castlevania-peli, niin ei ole kovinkaan yllättävää, mikäli vastaus tulee nopeasti Symphony of The Night -pelinimikkeen muodossa. SoTN oli ensimmäinen Castlevania-peli nykyaikaisille koneille, jonka johdosta pelin grafiikat ja äänet (oikeastaan kaikki) kasvoivat toiseen atmosfääriin edellisiin osiin verrattuna… (lue lisää)
 • Rod Rod 25.8.2010
  PSP Arvostelu
  Konami ei tyytynyt julkaisemaan Dracula X Chroniclesin kylkiäisenä tullutta Symphony of the Nightia aivan alkuperäisessä muodossa. Selkein uudistus on tapahtunut ääninäyttelyn ja vuorosanojen muodossa… (lue lisää)

Symphony of the Night

 • Alusta: Playstation, Sega Saturn, Xbox 360, PSP, PSN
 • Kehittäjä: KCE Tokyo, KCE Nagoya
 • Julkaistu: 1.11.1997 (EU) 2.10.1997 (NA) 20.3.1997 (JP)
 • Lajityyppi: Metroidvania (?)

Tarina

Eeppisten taistelujen jälkeen Richter Belmont onnistui viimeinkin kukistamaan iänikuisen kreivi Draculan, joka oli henkiinherätetty pimeän papin Shaftin toimesta.
Eräänä yönä neljä vuotta myöhemmin Richter Belmont katosi mysteerisesti. Johtolankojen vähyydestä huolimatta Maria Renard päätti lähteä etsimään kadonnutta lankoaan. Tällöin kohtalo puuttui peliin.

Castlevanian, Kreivi Draculan linnan, kerrotaan ilmestyvän kerran sadassa vuodessa. Nyt linna palasikin selittämättömästi aivan ennen aikojaan.

Sillä välin suuret voimat tekivät työtään saadakseen miehen nimeltä Alucard takaisin eloon. Hän oli juuri se Alucard, joka aikaisemmin yhdisti voimansa Ralph C. Belmontin kanssa tuhotakseen kuolemattoman isänsä Vlad Tepesin, joka tunnetaan myös nimellä keivi Dracula. Alucardin oli tämän jälkeen määrä riistää itseltään kirotut voimansa ja vaipua ikuiseen uneen.

Mutta nyt ikuinen uni on järkytetty ja Alucard on tietoinen kotimaassaan taas jylläävistä pahoista voimista. On tullut jälleen aika aloittaa taistelu hyvän ja pahan välillä. Draculan linna kutsuu sinua…


8 kommenttia

 1. Tommi sanoo:
  Mahtava peli! pelaan sitä taas pitkästä, PITKÄSTÄ aikaa tolla psx:llä ja kyllä on hyvä peli! gamepad olisi kyllä parempi mutta kyll’ tällä näppiksellä pelaa aika täydellisesti jos vaan asettaa nappulat oikein. wasd on yy neliä äx ympyrä :P
 2. Lord Leviathan sanoo:
  Loistava peli. vähän hankala emulaattoreilla pelata, mutta loistava kuitenki.
 3. matti sanoo:
  no on toi aik raaka kun siin on se zombipallo oon päässy väärinpäin mailmaan se on paras!
 4. JanneT sanoo:
  Loistava peli, yksi parhaista Pleikkari-peleistä ja yleensäkin. Musat on aivan uskomattoman hienosti sävellettyjä. Peli on tosiaan aika helppo, ainakin jos vanhempiin Vanioihin vertaa
 5. Frenzybat sanoo:
  Aivan mahtava!!!!Jaksaa pelata läpi uudestaan ja uudestaan.

Kirjoita kommentti

© 2003-2019 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS