Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (3,50 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Ottaen huomioon, että peli julkaistiin vuonna 1986, on pelissä huippuhyvät grafiikat, jos verrataan sen ajan suurpeliin, eli Super Mario Brosiin. Peli julkaistiin luultavasti aika alkuvuodesta 1986, koska pelissä ei ole tallennusmahdollisuutta. Vuonna 1986 Nintendo julkaisi nimittäin ensimmäisen pelin, jossa oli paristosavetus mahdollisuus. Tuo peli oli nimeltään Zelda. Back to business then…(lue lisää)
 • Q Q 18.6.2009
  Arvostelu
  MSX2-standardin tietokoneille julkaistu Vampire Killer oli eurooppalaisten ensimmäinen kosketus Castlevanian maailmaan. Kyseessä on vaihtoehtoinen versio pelille, joka näki samoihin aikoihin päivänvalon myös Nintendon 8-bittisellä – joskin Konamin käsittämättömästä julkaisupolitiikasta johtuen toimivampi NES-versio nähtiin Euroopassa vasta pari vuotta myöhemmin. Vampire Killer vaikuttaa ulkoisesti samalta peliltä kuin Castlevania, mutta rakenteeltaan se on kuitenkin aivan erilainen…(lue lisää)

Vampire Killer

 • Alusta: MSX2
 • Kehittäjä: Konami
 • Julkaistu: 1986 (EU) 30.10.1986 (JP)
 • Lajityyppi: 2d tasoloikka

Tarina

Draculan kirottu linna odottaa…

Paholainen vaeltaa maan päällä jälleen – uudestisyntyneenä Draculana! Tämän suuren, sävähdyttävän ja jännittävän seikkailun jälkeen et nuku silmäystäkään ensi yönä!
Dracula on palannut jälleen. Tapahtumat sijoittuvat Eurooppaan, pienen Transylvanian valtakunnassa sijaitsevaan muinaiseen linnaan. Tuhovoimainen lauma piruja ja demoneja vyöryy lähiseudun ylitse. Nuorukainen nimeltään Simon Belmont nousee yksin pimeyden voimia vastaan, jotka uhkaavat ennen niin rauhanomaista Transylvaniaa. Hän suuntaa Saatanalliseen Linnaan, ainoana aseenaan isänsä perinnöksi jättämä mystinen ruoska.

A-Yty


3 kommenttia

 1. JanneT sanoo:
  Kuten arvostelussa jo mainittiinkin, ovat grafiikat huipputasoa, mutta musiikki ja äänet ovat suorastaan kammottavan huonot. Ja tosiaan vaikeusaste on hieman liian korkealla: se, että Simon hyppää samasta napista kuin nousee portaita, aiheuttaa lievää suurempia ongelmia, etenkin jos lepakot lentelevät ruudun poikki suurimman osan aikaa (tai oikeastaan koko ajan).
 2. Q Q sanoo:
  veetille: Itse olen käyttänyt blueMSX-emulaattoria. ROM-tiedostokin löytyy helposti. Pelin voi myös ostaa eBaystä silloin harvion kun sitä siellä kaupataan.
 3. veeti sanoo:
  miten mä voin pelata tätä

Kirjoita kommentti

© 2003-2019 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS