Vampire’s Kiss

Tarina

tarina.jpg

”Tapahtumapaikka on keskiaikainen Transilvania. On kulunut monta sataa vuotta siitä kun legendaarinen sankari Simon Belmont löi pahan Kreivi Draculan ja sulki tämän pois kuolevaisten keskuudesta ajaksi, jonka kuului olla ikuisuus. Ihmiset ovat jo kauan sitten unohtaneet vaeltavien epäkuolleiden kauhut, antaen muutamalle heikkomieliselle mahdollisuuden palauttaa Pimeyden prinssin entisiin voimiinsa – päivisin hän nukkuu arkussaan, mutta öisin hän jälleen etsii onnettomia uhreja saaliikseen.

Dracula suunnitelee kostavansa vanhalle viholliselleen tämän jälkeläisen kautta, vangitsemalla Anneten, Simonin pojanpojan Richterin tyttöystävän, ja tämän siskon Marian synkkään linnaansa.

Ymmärtäessään tilanteen, Richter ottaa esi-isiensä siunatun ruoskan, joka on kautta aikojen kulkenut suvussa isältä pojalle, ja suuntaa Draculan linnaan pelastaakseen Anneten ja Marian, sekä tuhotakseen pahan Kreivin lopullisesti.”


Kuvakaappaukset


Arvostelu

,

En itse asiassa ymmärrä miksi tätä tekelettä solvataan. Grafiikat ovat samaa tasoa kuin Rondo of Bloodissa, eli ei tässä nyt niin kovin huonoissa grafiikkamaailmoissa liikuta. Grafiikasta puuttuu valitettavasti mode7 tehosteet,...

Lue lisää ...

Alusta(t)
Super Nintendo
Kehittäjä
Konami
Julkaistu
22.2.1996 (EU) 21.7.1995 (JP), Syyskuu 1995 (NA, Dracula X)
Lajityyppi
2d tasoloikka
Vaanijoiden arvosana
LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
(4,07 / 5)
Ladataan...
×

Hae sivustolta