Vaanijoiden arvosana

 • LuokatonKehnoOKHyväEliittiä
  (3,78 out of 5)
  Loading...

Arvostelut

 • Ananaz Ananaz 17.8.2004
  Arvostelu
  Konami Computer Entertainment Koben tehtyä kaksi kehnosti menestynyttä Castlevania-peliä Nintendo 64:lle ja erinomaisen Circle of the Moonin GBA:lle, palasi Konamin Tokion osasto IGA:n (Castlevania-tuottaja Koji Igarashi) johdolla jälleen sarjan pariin, ja kansa hurrasi: Symphony of the Nightin valmistaneelta tiimiltä oli lupa odottaa vain hyvää, mutta kuinkas kävikään? (lue lisää)

Harmony of Dissonance

 • Alusta: Game Boy Advance
 • Kehittäjä: Konami TYO
 • Julkaistu: 23.9.2002 (FI) 16.9.2002 (NA) 6.6.2002 (JP)
 • Lajityyppi: Metroidvania (?)

Tarina

Lähes 50 vuotta on kulunut siitä, kun Simon Belmont pelasti maan Draculan kiroukselta. Juste Belmont, Belmontin suvun jälkeläinen, on kohtalon johdolla määrätty etsimään Draculan jäännökset, jotka jäivät jäljelle Simonin verilöylyltä.

Eräänä päivänä Justen paras ystävä Maxim palaa kahden vuoden kestoiselta harjoitusjaksolta pahoin loukkaantuneena. Mieli maassa Maxim kertoo Justelle kauhistuttavia uutisia: heidän lapsuudenystävänsä Lydie on siepattu!

Harjoitusjakson tuomien kolhujen vuoksi Maxim ei kykene kovin tarkasti muistamaan asian yksityiskohtia, mutta siitä huolimatta hän kykenee juuri ja juuri johdattamaan Justen paikkaan, jossa hän uskoo Lydien olevan siepattuna.

Selviydyttyään läpi tiheän sumun, he hämmästyvät suunnattomasti nähdessään edessä olevan mystisen linnan, jota ei ole merkitty mihinkään karttaan… Voisiko tämä olla Draculan legendaarinen linna? Linna seisoo siinä kuin illuusio ja kuunvalon heijasteessa seikkailu voi alkaa…


4 kommenttia

 1. JanneT sanoo:
  Pelin nimi tekee oikeutta äänenlaadulle, ”harmony of dissonance” tosiaan. Ihan hyvä peli silti, kannattaa ehdottomasti ainakin kokeilla
 2. MASTER-88 sanoo:
  Hmm minnehän keskustelu sivu on hävinnyt?

  Tässä kuitenkin pari linkkiä minun boss rush modeihin tässä pelissä. Parhaita mitä on videoitu, mutta olisi näissä potentiaalia vielä parempaankin. Paras noista ehkä nuo Simonin videot.

  http://www.youtube.com/view_play_list?p=AD27039AEADA33F1
 3. venzetti sanoo:
  Pelin julkistustraileri oli aika legendaarinen, eli rokkaava Tragic Prince soi taustalla ja toi vaikutelman aikamoisen mainiosta pelistä. Lopullisen pelin ääniraita olikin vähän toista tasoa. Silti ihan mukava oli tätäkin pelailla. Graafisesti ihan vakuuttava GBA-rävellys.
 4. Rod Rod sanoo:
  Loistavan CotM:n jälkeen odotukset HoD:a kohtaan olivat korkealla ja se ehkä pahensi pettymystä. Vanioille tyypillisesti vahva tunnelma/musiikki ei todellakaan vakuuttanut. Näistä huolimatta pelin kyllä pelaa kerran lävitse, mutta siinä se sitten onkin. GBA:n Castlevanioista heikoin.

Kirjoita kommentti

© 2003-2019 Linnavaanijat | Info | Mobiilisivut
Castlevania logos, artworks, games, names, etc. are copyrighted by Konami. Powered by WP - RSS